Quantcast

Filmbox a Nonstop Kino 2 měsíce zdarma na nových TT Kartách

| Tisk

logo Akciová společnost TRADE and TECHNOLOGY, tradiční distributor přístupových karet pro příjem satelitních programů (TT Karet), rozšířila pro své nové zákazníky propagační akci zaměřenou na volitelné televizní
programy.

Po příznivé odezvě na volné vysílání Galaxie sport přichází nyní na řadu představení programů FILM BOX a NONSTOP KINO.

Každá nová TT Karta se dvěma mesíci FILM BOX, NONSTOP KINO a Galaxie sport

Filmové televizní programy FILM BOX a NONSTOP KINO z produkce SPI International jsou v nabídce TRADE and TECHNOLOGY teprve krátce a mezi diváky v České republice postupně získávají stále více diváků – milovníků kvalitní filmové zábavy.

Pro podporu popularity nových programů poskytne TRADE and TECHNOLOGY ve spolupráci s SPI International všem nově zaregistrovaným zákazníkům bonus v podobě dvou měsíců příjmu obou těchto programů bez dalších poplatků a bez jakékoli administrativy nebo závazků. Jedná se o další rozšíření již probíhající propagační akce běžící ve spolupráci s Galaxií sport.

V praxi to znamená, že programy Galaxie sport, FILM BOX a NONSTOP KINO budou automaticky aktivovány na dva měsíce od data registrace.

Akce platí pro všechny TT Karty registrované v období 15. října 2007 až 10. ledna 2008.
Nákup TT Karty se nyní skutecne vyplatí

Doporučené prodejní ceny TT Karet zůstávají beze změny:




 TT Karta StandardTT Karta Sezóna
Doporučená prodejní cena TT Karty1 999,- Kč999,- Kč
Galaxie sport na 2 měsíce400,- Kč400,- Kč
FILM BOX a NONSTOP KINO na 2 měsíce456,- Kč456,- Kč
CELKEM2 855,- Kč1 855,- Kč


Každý uživatel TT Karty registrovaný v uvedeném období získá volitelné programy v hodnotě 856,- Kč.

Jak využít akcní nabídky

Všem zákazníkům doporučujeme využít pro registraci on-line formulář na www.t-t.cz. Takto si nejjednodušším a nejrychlejším způsobem aktivují nejen neplacené programy, ale během probíhající propagační akce i Galaxii sport, FILM BOX a NONSTOP KINO. Samozřejmě je možné využít i tradičního způsobu registrace – zaslat vyplněný formulář Žádost o registraci poštou.

Samotná aktivace příjmu programů Galaxie sport, FILM BOX i NONSTOP KINO proběhne automaticky ihned po on-line registraci nebo do tří dnů od přijetí formuláře zaslaného poštou.

Jaromír Glisník





Reklama




Vybrané články