Quantcast

CS Link se stěhuje do prostor ve Futurama Business Parku

| Tisk

logo Společnost Media Vision, provozovatel satelitní platformy CS LINK (Astra, 23,5°E), roste a s tím i její požadavky na prostory. V těchto dnech se stěhuje do zbrusu nových kanceláří Futurama Business Park na pražském Karlíně.

obrázek Futurama Business park najde zájemce přímo u metra trasy B Invalidovna na místě bývalého Statistického úřadu vedle barokní Invalidovny. První dvě budovy Futurama Business Parku, s půdorysem které tvoří písmena U, byly nedávno zkolaudovány a v současné době čekají na přidělení čísla popisného. Fasáda pětipodlažních budov je z větší části pokryta cihlami. Celý projekt Futurama Business Parku vzniká ve třech fázích. Celý projekt bude hotov v roce 2011 a bude obsahovat 5 kancelářských budov, které nabídnou přes 40 tisíc metrů čtverečních kancelářských prostor k pronájmu. Futurama Business Park buduje společnost Immorent ČR a Media Vision je úplně prvním nájemcem.

obrázek Firma Media Vision sídlí v budově A. Klient ji najde v přízemí v levém křídle, kde obsadila všechny volné prostory. V této části budou umístěny kanceláře obchodních zástupců firmy, zasedací místnost, kancelář ředitele Media Vision a také se zde buduje nové pražské call centrum. Všechny požadavky zákazníků CS Linku doposud obsluhovalo "staré" call centrum z Ostravy. První kontakty se zákazníky již probíhají z hlavního města. V budoucnu budou fungovat obě call centra - tedy jak původní v Ostravě, tak i nové na pražském Karlíně. V Praze se bude telefonická podpora dostupně posilovat s dynamickým růstem CS Linku.

Velkou předností kanceláří ve Futurama Business Parku je energetický koncept budov. Podle informací developera obsahuje "kancelářský park" účinný systém stínění a vzduchotechniky minimalizuje ztráty tepelné čerpadlo s výměníkovou stanicí, které je na každé střeše budovy.

obrázek Společnost Media Vision má stále "papírově" sídlo v Praze 8 v ulici Pod Hájkem 1, prakticky byl provoz firmy řízen z Ostravy. Futurama Business Park vše změní a firma Media Vision bude sídlit nejenom formálně ale i reálně na dobře dostupném místě. Motoristé mohou využít volných parkovacích míst přímo před budovou, připravuje se i krytý parkovací dům. Ostatní mohou navštívit firmu městskou dopravou. Vystoupí na béčku trasy metra Invalidovna.



obrázek Stěhování Media Vision, poskytovatele služby CS Link , není jedinou novinkou. Firma připravuje i řadu novinek, o kterých se čtenář parabola.cz dočte v připravovaném rozhovoru.

Společnost Media Vision je provozovatelem satelitní platformy CS Link, která nabízí české a slovenské programy ze satelitu Astra (23,5°E). Základní neplacené programy bez pravidelných poplatků. Zákazník si může objednat i balíček placených programů, respektive vybrané kanály formou a la carte. Firma nedávno otevřela čtvrtý transpondér, na který umístila program Nova HD. Další rozšíření nabídky se očekává v blízké době. K tomu by měla využít novou kapacitu.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články