Quantcast

Óčko od března v novém kabátě

| Tisk

logo Televize Óčko se začátkem března oblékne do zcela nového kabátu. Po dvou letech TV Óčko mění svou komplexní korporátní grafiku včetně TV identů - tzn. styl grafiky pro identy, reklamní znělky, programové roletky, upoutávky, klipové lišty atd.

Grafiku posouváme do atraktivního "urban" stylu, který bude bližší naší cílové skupině 15 - 35 let. Svůj prim hraje kombinace moderních barev a použití originálního fontu písma. V tuto chvíli se loučíme s Panem Óčkem, ale není vyloučeno, že se k němu v budoucnu ještě vrátíme“, říká programová ředitelka Óčka Silvie Pecková.

Autorem grafiky je grafik Óčka Charly Boudriot.




obrázek
obrázek

Hudební a lifestylové TV Óčko je dostupné v kabelových a IPTV sítích. Na satelitu Astra (23,5°E) vysílá volně (free-to-air) do velké části Evropy. Vedle grafiky čeká Óčko i technická změna - od 1.3.2010 bude stanice šířena z původní frekvence (10,832 GHz) a nové (12,168 GHz) ze satelitu Astra 1G ze stejné pozice. Souběžné šíření bude probíhat 3 měsíce. Pak vysílání na starém kmitočtu skončí. Óčko je dostupné také na satelitní platformě Digi TV.

redakce





Reklama




Vybrané články