Quantcast

freeSAT by UPC Direct k 1.5. zařadí Travel Channel HD

| Tisk

logo UPC DTH S.à r.l., vedoucí poskytovatel satelitní televize ve střední a východní Evropě, oznamuje rozšíření své nabídky HD kanálů o Travel Channel HD v nabídce freeSAT po Českou republiku a Slovensko, UPC Direct v Maďarsku a Focus Sat v Rumunsku.

Od 1. května 2013 budou moci zákazníci UPC DTH, kteří mají aktivovaný balík freeSAT HD, sledovat kanál Travel Channel v nejvyšší HD kvalitě. Přidáním tohoto kanálu UPC DTH dostává svému závazku rozšiřovat nabídku HD kanálů a upevnit si vedoucí postavení poskytovatele nejširší nabídky HD kanálů na maďarském a rumunském trhu.

logo Travel Channel HD je uznávaným oknem do světa. Přináší poznání a informace milovníkům cestování, lidem hledajícím inspiraci a komukoliv s vášní pro nové zážitky. Kanál svým obsahem pokrývá nejpopulárnější cestovatelské žánry včetně průvodců, dokumentů, dobrodružných dokumentů a gastronomických průvodců. Specifické okruhy představují relace jako Bizarre Foods, Ghost Adventures a Hidden City v jasných detailech, ktoré vysoké rozlišení nabízí.

Jsme velmi rádi, že UPC DTH rozšiřuje svoji HD nabídku o kanál Travel Channel HD. Upevňuje to naši pozici vysokokvalitního poskytovatele HD obsahu na všech našich trzích,” říká Magnus Ternsjö, výkonný ředitel UPC DTH S.à r.l. „Travel Channel HD posilňuje naši pozici lídra v poskytování nejkomplexnější nabídky HD obsahu na trzích v Maďarsku a Rumunsku. Jsme si vědomi, že čím více zákazníků bude mít přístup k HD televizním přijímačům, tím více bude narůstat důležitost HD obsahu. Na udržení našich standardů nárůstu se namísto kvantity zaměřujeme na to, abychom nabízeli co nejkvalitnější kanály a tím udržovali pozici lídra na trhu.“



Poslední přírustek v HD nabídce upevní vedoucí pozici, kterou má UPC Direct na maďarském trhu, kde nabízí 11 HD kanálů. Focus Sat Romania, momentálně s 10 HD kanály, poskytuje najširší nabídku HD kanálů mezi všemi rumunskými DTH platformami.

Travel Channel HD bude dostupný od 1. května 2013 na všech třech trzích na pozici 117.

redakce





Reklama




Vybrané články