Quantcast

freeSAT by UPC Direct spustil Sport2 HD

| Tisk

logo Provozovatel satelitní placené televize freeSAT rozšířil svoji programovou HD nabídku o televizi Sport2 HD. Stanice se stala v České republice a na Slovensku součástí programového balíčku freesat HD.

Sport2 HD najdou zákazníci služby freeSAT HD na zapůjčených set top boxech na programové pozici číslo 124. Uživatelé vlastních set top boxů si musí program naladit ručně zadáním níže uvedených parametrů.


obrázek

Sport2 HD se objevil v novém DVB-S2 multiplexu UPC DTH, který vznikl po nedávné optimalizaci satelitní kapacity společnosti. Na stejné frekvenci jsou také programy Eurosport HD a Eurosport 2 HD a programy pro maďarský trh - Sport1 HD Hungary a RTL KLUB HD.


obrázek

V nativním HD budou připravena všechna utkání Slovanu Bratislava v play-off Kontinentální hokejové ligy. Dále se diváci v lepší technické kvalitě dočkají přenosů fotbalové La Ligy včetně legendárního El Clásica, tenisového turnaje ATP500 nebo kvalifikační zápasy Španělska a Německa na fotbalové mistrovství světa.

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 12,034 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



ID: Test
service ID: 30505
video PID: 301 (MPEG-4/HD)
audio PID: 311 česky/slovensky
CA systém: CryptoWorks, Irdeto, Nagravision

Technická kvalita Sport2 HD je vynikající. Kanál se vysílá v rozlišení 1920x1080 v MPEG-4 s datovým tokem cca 12 MBit/s.

redakce





Reklama




Vybrané články