Quantcast

V multiplexu 4 začala testovat stanice Pohoda - Rebel

| Tisk

logo Multiplex 4 společnosti Digital Broadcasting se brzy rozšíří o další program - stanici Pohoda - Rebel. Provozovatel této pozemní digitální sítě již začal vysílat programovou pozici bez video a audio PIDů, což znamená, že se zatím nevysílá žádný obsah. Některé přístroje mohou mít problémy s nalezením neaktivního kanálu.

Televize REBEL získala licenci v prosinci 2012 pod původním názvem Pohoda R. Letos v červnu regulátor vyhověl žadateli, společnosti Digital Broadcasting, na přejmenování projektu na REBEL.

Podle licenčních podmínek se má jednat o program zaměřený na hudbu, lifestyle a zábavu. Významnou částí programu má být hudba, zejména rock.



Stanice Rebel má vysílat také magazíny o lifestyle, názorové a zajímavostní. Dále tématické bloky z oblasti kultury, sportu, nových technologií a společenského života. V noci má stanice vysílat program Radia Čas Rock. Start stanice REBEL je naplánován na 2.9.2013.

Celoplošný Multiplex 4 v současné době obsahuje stanice POHODA, TV Fanda, TV Smíchov, TELKA (vše v MPEG-2/SD) a NOVA HD (MPEG-4/HD). V některých regionech vysílá v této síti i stanice Inzert TV. Diváky této sítě čeká jedna změna. Televize Pohoda se přejmenuje na RELAX a do 1.1.2014 bude používat přechodně název POHODA - RELAX.

redakce





Reklama




Vybrané články