Quantcast

V pondělí se uskutečnil večírek ke startu skupiny Pohoda

| Tisk

V pondělí se v pražském Hard Rock Cafe uskutečnil slavnostní večírek, kterého se zúčastnili hlavní hvězdy televizí Relax, Rebel a Retro. Za Relax oslavoval Jiří Krampol s jeho staronovým pořadem Krampo voloviny a Petr Novotný za jeho nový pořad Novotný za humny. Na párty dorazili i Anife Vyskočilová, Václav Upír Krejčí, Jitka Válková, Daniel Nekonečný, Petr Vojnar a spousta dalších významných osobností spojených s televizemi Relax, Rebel, Retro.

Celý večer byla servírovaná bohatá zásoba jídla, k pití nechyběla pravá moravská slivovice a jedinečný dominikánský rum od společnosti RUMAKO. Během večera Radimu Pařízkovi, majiteli skupiny Pohoda, zazpívala Gabriela Gunčíková písně z jejího nového alba. Dále na kytaru zahrál Daniel Krob, který se podílí na koncertním turné legendární kapely Citron, s níž je Radim Pařízek spojený již mnoho let. Celým večírkem provázeli moderátoři televize Relax Petra Češková, Robin Sobek a Michal Pistolas, kteří symbolicky pokřtili předměty úzce spojené s jednotlivými televizemi dominikánským rumem Cubaney – za Relax pohodové zahradní lehátko, za Rebela elektrickou kytaru a za Retro starou gramofonovou desku.


obrázek

V Česku tři nové celoplošné digitální televizní kanály Relax, Rebel a Retro vysílají již od 9. září. Relax se svojí nabídkou zařazuje mezi plnoformátové televizní stanice, Rebel a Retro pak skladbu vhodně doplňují jako specifické hudební kanály. Celkově tak tvoří jak komplexní nabídku pro diváky, tak možnost cílení na vybrané zákaznické skupiny pro zadavatele reklamy. V minulosti již vysílající TV Pohoda prochází významnou inovací a v podstatě se nyní dělí na dva samostatné kanály - na rodinný a lifestylový Relax a na zcela novou službu Rebel. Ta přichází jako hudební kanál čistě rockového zaměření, který u nás dosud chyběl. K nim se jako třetí přidá rovněž hudební Retro, který na televizním trhu působí již třetím rokem a dohromady tak nabídnou obsahově propojený a komplexní program.

Relax jako plnoformátová televize bude plnit roli kanálu pro celou rodinu. Důležitou součástí vysílání budou zábavné pořady, které nejsou v současné nabídce televizních kanálů příliš preferovány. Jednou z hvězd stanice bude bavič Petr Novotný, který naváže na svoji úspěšnou show a téma cestování přinese v pořadu s hosty a písničkami. Výraznou tváří Relaxu bude Jiří Krampol, který pořadem „Krampo voloviny“ volně naváže na svou dřívější show.

Další významnou část programu budou tvořit pořady s tématikou cestování. Tomu se bude Relax věnovat formou dokumentární i zábavnou, například s již zmíněným Petrem Novotným v pořadu „Novotný za humny“.


obrázek

Foto č. 1: Majitel skupiny Pohoda Radim Pařízek společně s Anife Vyskočilovou krájí dort na večírku k zahájení vysílání nových televizí Relax, Rebel a Retro. Na oslavě nechyběl ani Dan Nekonečný a Česká Miss 2010 Jitka Válková.

Relax také nabídne různé typy lifestyle pořadů, které mimo jiné poradí v různých životních situacích (při právních těžkostech, jednání s úřady, výchově dětí a podobně.).

Rebel bude svým zaměřením typicky rocková televize. Bude vysílat nejen rockovou muziku, ale také pořady mapující její jednotlivé žánry a jejich historii. Dále nabídne například rockové zprávičky nebo motorkářský magazín a dvakrát týdně přinese koncert vybrané rockové skupiny. Obsahem bude cílit na rockové fanoušky také z řad vzdělanějších produktivních lidí.

Druhý hudební kanál Retro je zaměřen na největší hity posledních dekád. Divákům chce přinést pohodu, zábavu, emoce a známé hudebníky. Významný podíl v programu bude tvořit česká a slovenská hudba. Pro střední a starší generaci bude stanice objevovat hity z doby, kdy se formoval jejich hudební vkus, včetně těch, které tehdy slyšet nemohli. Hudební kanál Retro byl do skupiny Pohoda začleněn v srpnu tohoto roku a v souvislosti s tím prošel grafickým redesignem a úpravou programového schématu.




obrázek

Foto č. 2: Nechyběl ani Václav Upír Krejčí, který připravuje nový pořad pro nejmenší diváky nové TV Relax. Petr Novotný všechny místní pobavil svými historkami a připomněl, že i on má na Relaxu pořad Novotný za humny, který je plný cestovatelských příhod celebrit českého showbyznysu.

Televize Relax a Rebel odstartovali své vysílání od 9. září, a to jak v DVB-T (multiplex 4), tak v kabelových sítích (UPC a další) a v satelitním šíření na Skylinku. Kanál Retro je šířen v DVB-T Regionální sítí 7 (multiplex 1a). Ti, kdo si nevědí s naladěním stanic rady, mohou kontaktovat infolinku 595 694 660. U všech tří televizí je možné také streamovat živé vysílání na internetu.

Do skupiny Pohoda patří také nejposlouchanější rádio na Moravě a ve Slezsku – Rádio Čas, které hraje české hity. Rádio Čas bude také vysíláno v Regionální síti 7, a to celorepublikově.

Koncept stanic a Rádia Čas umožní všechny čtyři navzájem promovat a sjednotit také jejich vnitřní a vnější propagaci a marketing. Zahájení vysílání je podpořeno billboardovou kampaní s hlavními hvězdami programu, kterou doplní regionální roadshow.

Jakub Hynek





Reklama




Vybrané články