Quantcast

České MTV a TV FOOOR skončí s koncem roku 2013

| Tisk

logo V první polovině příštího týdne skončí na českém a slovenském trhu dvě stanice - v noci na 1.1.2014 skončí česká verze lifestylové stanice MTV a komediální kanál TV FOOOR. Oba programy provozuje mediální skupina CME, v případě MTV se jedná o vysílání programu pod licencí Viacomu.

Česká verze MTV odstartovala 29.11.2009 ve 21:00 hodin třemi videoklipy - v česko-slovenské premiéře klip Empire State of Mind od Jay-Z a Alice Keys, dále vítězkou první řady Česko hledá Superstar Anetou Langerovou s klipem V bezvětří a do třetice klipem americké kapely Linkin Park s písní Numb.

MTV Czechia divákům přinášela a stále přináší reality show, magazíny ze světa celebrit, lifestylové magazíny a pořady pro mladé. Zhruba 50 procent vysílacího času patří hudebním pořadům (videoklipy, hitparády, koncerty, magazíny). Od 1.1.2014 bude na českém a slovenském trhu místo MTV Czechia opět poskytováno evropské MTV. Oproti dřívějšku MTV Europe vysílá pořady s českou lokalizací - s volitelnými DVB titulky nebo zvukem.

Kanál MTV Europe již mohou sledovat abonenti platforem freeSAT a Skylink. Další platformy by měly automaticky vyměnit stávající MTV CZ za panevropský feed.

logo Markíza Group uvedla na slovenský trh dne 25.2.2013 v 17:25 hodin nový zábavní a komediální kanál s názvem TV FOOOR. Jednalo se o čtvrtý neplacený kanál skupiny Markíza. TV FOOOR se zaměřila na sitcomy, filmové komedie a zábavní pořady. Šlo o obchodu české stanice TV Smíchov, kterou provozuje sestra Markízy TV Nova. Z úsporných důvodů majitele skupiny Markíza kanál FOOOR končí. Stanice se nedožije ani prvních svých narozenin.

Některé pořady z TV FOOOR se objeví na TV Doma a TV DajTo. Kanál TV FOOOR je součástí nabídek Skylink a CS Link . Do nabídky Digi TV a freeSAT by UPC Direct se stanice nedostala. Vedle satelitních platforem a kabelových sítí je TV FOOOR i součástí bezplatné nabídky DVB-T na Slovensku.

A co připravují MTV Czechia a TV FOOOR na svůj poslední vysílací den?

Program MTV CZ


Úterý, 31.12.2013
00.00 UK Hosted Countdowns Show
Carly Rae Jepsen's #1s from the Girls Kanadská holka odvedle Carly Rae Jepsen představuje našlapanou přehlídku nejtalentovanějších představitelek světového popu. Dočkáte se hitů od Beyonce, Nicole Scherzinger, Rihanny a možná také od samotné Carly Rae!
00.50 MUSIC NON STOP
Mix hudebních klipů bez přerušení.
06.00 BUDÍČEK
TIK TAK. Probuďte se a otevřete oči. Je tu nový den!
08.00 MTV GO!
Ranní porce hitů s pořádnou dávkou energie na celý den.
09.35 EMA 2013
(EMA 2013) Sestřih největší události roku - předávání cen EMA. Nezapomenutelná vystoupení a ocenění světových umělců na největší párty MTV roku 2013 v Amsterdamu!
11.15 THE BEST OF BACKSTAGE 2013
Speciální Silvestrovský minimaraton toho nejlepšího, co zachytily kamery pořadu Backstage na akcích roku 2013!
12.05 MTV MENU
Nejpopulárnější hity z kuchyně MTV.
14.25 MTV ROCKS! Young Blood
Ničí vás sousedé? Vraťte jim to s MTV ROCKS!
15.30 ALTERNATIVE NATION
Odbočka z hlavního proudu.
16.30 HOME SWEET HOME
To nejlepší z české a slovenské hudební scény.
17.30 URBAN
Tady vládne R'n'B a Hip Hop.
18.30 MTV HITS
Hity! Hity! Hity! - mix hudebních klipů.
21.10 Kruťárny 3
(Ridiculousness 3) Silvestrovský minimaraton Kruťáren s Robem Dyrdekem! Happy New Year!
22.50 SILVESTROVSKÁ PARTY ZONE
Žádná party nemůže být bez MTV! Ani ta silvestrovská! Happy New Year!
Středa, 01.01.2014
00.50 MUSIC NON STOP
MTV & Music 4evah'

Program TV FOOOR


Úterý, 31.12.2013
00.30 FOOORMANIA
02.30 FOOOR DO RÁNA
05.45 Smiechoty
Čo sa nemalo stať a stalo sa - zachytené domácim videom.
06.10 Roseanne IX. (14, 20)
Sitkom, USA (1996-1997). Hrajú: R. Barrová, J.Goodman.
09.45 FOOORMANIA
12.00 Roseanne IX. (21, 24)
Sitkom, USA (1996-1997). Hrajú: R. Barrová, J.Goodman.
13.50 Smiechoty
Čo sa nemalo stať a stalo sa - zachytené domácim videom.
14.35 CRAZY TV
Skrytá kamera.
14.55 Ženatý so záväzkami XI. (23, 25)
Sitkom, USA (1996-1997). Hrajú: E. O´Neill, K. Sagalová, Ch. Applegateová, D. Faustino.
16.10 Aj múdry schybí - Silvester
Oľga Feldeková, Pavol Habera a Martin Dejdar tipujú znalosti slovenského národa.


17.15 Stepfordské paničky
(The Stepford Wives) Komédia, USA (2004). Réžia F. Oz. Hrajú: N. Kidmanová, M. Broderick, B. Midlerová, Ch. Walken.
18.55 Vianočné prázdniny
(National Lampoon's Christmas Vacation) Komédia, USA (1989). Réžia J. Chechik. Hrajú: Ch. Chase, B. D'Angelo, R. Quaid, J. Lewisová, J. Galecki. Rodina Griswoldovcov sa pripravuje na oslavu vianočných sviatkov - z lesa si prinesú ten najväčší stromček, sviečkami vyzdobia celý dom. Ten bude plný hostí, o zábavu nie je núdza... Sú Vianoce a rodinka Griswoldovcov sa chystá na rodinné oslavy, no Clarkovi, jeho žene Ellen a ich dvom deťom sa nič nedarí... Dom Clarka Wilhelma Griswolda Juniora v Chicagu toho roku dýcha naozajstnou vianočnou atmosférou, čo zaznamenala aj jeho manželka Ellen (Beverly D´Angelová) , syn Rusty a dcéra Audrey. Clark sa rozhodne pozvať manželkiných rodičov Arthura Smitha a Francis Smithovú, ako aj svojich rodičov Clarka Griswolda Seniora a Noru Griswoldovú, jeho tetu Bethany a uja Lewisa, aby sviatky strávili s nimi. Clark sa zo všetkých síl snaží, aby išlo všetko ako po masle, no akonáhle sa vo dverách zjavia hostia, veci sa mu vymykajú spod kontroly. Veľkým prekvapením je napríklad to, že na sviatky sa bez pozvania či ohlásenia dostavila aj jeho sesternica Catherine z Kansasu aj so svojím neporiadnym manželom Eddiem a ich dvoma deťmi Rockym a Roby Sue. Clark ozdobí vonkajšok domu dvesto drôtmi svietidiel, z ktorých každá obsahuje 100 žiaroviek, čo spolu predstavuje 25 000 žiaroviek. Okrem toho ho hnevajú susedia, no snáď najviac práca. Bol si totiž istý, že dostane vianočný bonus, a tak bude mať dosť peňazí na to, aby si dal postaviť bazén v záhrade. Šéf však neplánuje so žiadnymi vianočnými bonusmi. Táto správa Clarka veľmi rozladí, no Eddie (Randy Quaid) sa rozhodne pomôcť mu a zachrániť tak dokonalé Vianoce...
20.40 Deuce Bigalow: Európsky gigolo
(Deuce Bigalow: European Gigolo) Komédia, USA (2005). Réžia M. Bigelow. Hrajú: R. Schneider, E. Griffin, J. Krabbé, R. Stevensová, T. Schweiger. Pre európske ženy sa vďaka príchodu Deucea Bigalowa... Cena za lásku... Ehm... Drasticky znížila! Najobľúbenejší gigolo v Spojených štátoch Deuce Bigalow (Rob Schneider) mieri do Amsterdamu - jeho bývalého pasáka T.J.-a Hicksa (Eddie Griffin) totiž práve tu, samozrejme omylom, podozrievajú z vrážd niekoľkých z najznámejších európskych gigolov! Deuce sa preto musí opäť vrátiť do branže, aby očistil kamarátovo meno a našiel skutočného vraha. Keď sa dostane ku kontaktom klientok jednej z obetí, rozhodne sa ako návnadu použiť... Sám seba! K vyriešeniu prípadu už chýba len maličkosť: Deuce musí navštíviť všetky dievčatá zo zoznamu, z ktorých každá však má nejakú tú „drobnú“ chybičku krásy...
22.10 Niekto to rád blond
(White Chicks) Komédia, USA (2004). Réžia K. I. Wayans. Hrajú: S. Wayans, M. Wayans, J. Kingová, B. Danielová, F. Faison. Čo sa stane, keď sa dvaja nešikovní černošskí agenti FBI Kevin a Marcus Copelandovci), ktorí to majú u šéfa Gordona už riadne nahnuté, musia prezliecť za dve plavovlasé bohaté rozmaznané dedičky rodiny Wilsonovcov?

redakce





Reklama




Vybrané články