Quantcast

freeSAT se rozšiřuje o 5 nových TV kanálů a 10 hudebních audio stanic

| Tisk

logo UPC DTH S.àr.l., přední poskytovatel satelitní televize ve střední a východní Evropě, oznamuje přidání pěti nových kanálů ke službám freeSAT v České republice. UPC DTH dále pro zákazníky freeSATu nově nabídne i digitální hudební službu MUSIC CHOICE s 10 digitálními hudebními kanály. Informoval o tom dnes provozovatel platformy.

Od 10. března si zákazníci freeSATu užijí další mezinárodní kanály od dobře známých značek, jako je Discovery, ale také značek nových, které tuzemským zákazníkům přinesou nové žánry - bojové sporty, módu či motoristické závody. Cílem UPC DTH je nabídnout svým zákazníkům nejkomplexnější řadu kanálů, aby v oblasti satelitní televize nemuseli přistupovat na žádné kompromisy.

Pro ty z nás, kterým nechybí zvídavost, je svět plný otázek, které jen čekají na zodpovězení. Kanál Da Vinci Learning otevírá svému publiku svět plný poznání, a to díky TV pořadům, které baví, vzdělávají a inspirují lidi k učení o vědě i její zábavné realizaci.

Hollywoodské zločiny, vraždy a soudní vyšetřování. Investigation Discovery vám dá nahlédnout do záhadných, nepředstavitelných a fascinujících stránek vyšetřování. Budete díky němu objevovat vědecké postupy, které tyto hlavolamy reálného světa nakonec vyřeší. Odpovědi však odhaluje pěkně postupně, takže pocítíte vzrušení z opravdové záhady.

Fashiontv je jediná mezinárodní televizní síť běžící 24 hodin denně a 7 dní v týdnu, která se věnuje výhradně módě, kráse, půvabu a stylu. Kanál slouží módním nadšencům tím, že jim nabízí původní, nezaujaté a informacemi nabité pořady.

Nadšenci do bojových umění a sportů budou mít velkou radost z BlackBelt TV. Ta totiž nabízí exkluzivní program zahrnující jak klasické Kung-Fu filmy, tak i napínavé celovečerní snímky z Hollywoodu. BlackBelt TV vysílá rovněž japonské animované seriály a filmy.



Auto Motor Sport rozechvěje automobilové nadšence a fanoušky motoristických závodů pořady spojenými s automobilovým průmyslem. Program zahrnuje například detailní testování nedávno představených modelů aut, představení významných představitelů automobilového byznysu i zákulisní portréty legendárních značek.

UPC DTH také přidává nový extra prvek pro zákazníky služeb freeSAT a Direct, zvaný Music Choice. Nová služba bude dostupná pro zákazníky balíčku Basic s příslušenstvím kompatibilním s HD (Humax box nebo DVR). Hudební prvek se skládá z 10 kanálů hudby, přičemž každý z nich se zaměřuje na konkrétní žánr.

Název kanáluBalíčekPozice kanálu
Da Vinci LearningPlus54
Investigation DiscoveryPlus45
Fashion TVMédium dostupné s HD kompatibilním set-top boxem144
BlackBelt TVPlus91
Auto Motor SportPlus88
Jméno hudební služby
Music ChoiceMédium s HD kompatibilním vybavením – Humax boxem nebo DVR200 až 209

Tabulka - Plánované umístění programů v EPG freeSATu

Jsme rádi, že můžeme dále obohatit naše balíčky na všech svých trzích přidáním těchto kanálů. Pravidelně se dotazujeme našich zákazníků, jaký typ obsahu by zlepšil jejich divácký zážitek. Na základě získané zpětné vazby jsme přesvědčeni o tom, že přidání dalších zajímavých kanálů a nové hudební služby bude dobře přijato a dále vylepší naše již tak bohaté balíčky. Poskytujeme zákazníkům UPC DTH větší výběr bez dalších nákladů či kompromisů,“ říká Michael Lee, výkonný ředitel UPC DTH.

redakce





Reklama




Vybrané články