Quantcast

CI+ modul na českou Digi TV si lze i pronajmout za pár korun

| Tisk

logo Programy české Digi TV je již možné přijímat na vlastních set top boxech nebo televizorech se satelitním tunerem, které jsou vybaveny rozhraním CI+. Společnost Digi TV Česká republika začala poskytovat přístupové moduly.

Novinka operátora čtenáře webu parabola.cz zaujala a proto se k této nové službě provozovatele ještě jednou vracíme.

Zákazník a zájemce o nabídku satelitní služby Digi TV v České republice se může rozhodnout, zda bude programy operátora přijímat na zapůjčeném zařízení provozovatele nebo na vlastním televizoru nebo satelitním přijímači s CI+ slotem. Pokud si zvolí vlastní přijímací zařízení, bude potřebovat už jen modul s dekódovací kartou. Modul si může od provozovatele zakoupit nebo pronajmout.

Single CAM

V případě zakoupení modulu zaplatí za CAM 750,-Kč včetně DPH. Dekódovací modul si může také pronajmout. Za modul v tomto případě zaplatí poplatek 20,-Kč měsíčně za jedno zařízení. Tento poplatek budou platit diváci se základním souborem programů. Diváci s aktivním doplňkovým balíčkem Filmbox nebo s HD boxem za zapůjčený modul neplatí žádné poplatky. Přístupový modul nelze pronajmout klientům Digi TV s balíčkem Mini, pouze je možný odkup.

Dual CAM

V nabídce operátora je také služba "Dual CAM" s možností zapůjčení či odkupu dvou přístupových modulů. Digi TV prodává 2 moduly za cenu 1500,-Kč. V tomto případě platí divák se základním balíčkem aktivační poplatek ve výši 650,-Kč. Je také možná kombinace 1 modul a 1 přijímač KAON HD. Náklady se v tomto případě vyšplhají na 2.600,-Kč (750,- modul + 1.200,- za přijímač + 650,-Kč aktivační poplatek).

I v tomto případě je cenově výhodné si moduly pronajmout. Poplatek činí 40,-Kč měsíčně (2x20,-Kč za moduly). Zákazník může zvolit i jinou kombinaci - zapůjčení jednoho modulu a jednoho přijímače KAON. V takovém případě je měsíční poplatek 50,-Kč (20,-Kč za modul a 30,-Kč za přijímač).



Zákazníci Digi TV se základním balíčkem a aktivním balíčkem Filmbox za první modul či přijímač Kaon neplatí žádné poplatky. Platí až za druhý modul či přijímač.

balíčekcenafrekvence platbypoznámka
základní nabídka260,00 Kčměsíčně
Filmbox60,00 Kčměsíčněpříplatek
Filmbox Live98,00 Kčměsíčněpříplatek
Mini50,00 Kčměsíčně

Tabulka: Ceník Digi TV (programové balíčky)

Moduly si může objednat stávající klient ale i nový zájemce o Digi TV. Podmínkou je ale smlouva na období 12 měsíců. Znamená to, že předplatitel Digi TV, který je zákazníkem operátora již 11 měsíců se v případě zájmu o HD box nebo CA modul musí opět upsat na dalších 12 měsíců.

Na první pohled vypadá rozšířený ceník poměrně složitě. Po bližším prozkoumání zákazník zjistí, že v případě objednání základního balíčku s doplňkovým paketem Filmbox je mu zapůjčen jeden modul bez jakýchkoliv měsíčních poplatků. Musí jen splnit podmínku: mít smlouvu s operátorem na 12 měsíců.

redakce





Reklama




Vybrané články