Quantcast

Galaxie Sport se vrací do Czech Link

| Tisk

logo Czech LinkDne 7.ledna 2003 se ráno krátce po druhé hodině objevila v paketu Czech Link česká sportovní televize Galaxie sport. Vysílání však netrvalo dlouho - po několika málo hodinách bylo vysílání Galaxie sport opět odpojeno. Vysílání programu a jeho příjem provází několik nejasností, které zatím vzhledem k nedostatečným informacím a probíhajícím jednáním nelze upřesnit.
Podle našich současných informací vysílání Galaxie sport v paketu Czech Link prochází několika fázemi.

Galaxie SportVysílání dnešním dnem pokročilo do druhé fáze, Galaxie sport je opět vysílána v paketu Czech Link. Vysílání Galaxie sport je v rámci testovacího provozu nekódované. Volný signál Galaxie sport bude možné přijímat jen několik málo dní - nejdéle však do konce tohoto týdne. Poté postupně přejde vysílání G.S. do třetí etapy, kdy by zkušební vysílání mělo být zakódováno systémem CryptoWorks.

Paket Czech Link je spolu s TV programy TV Prima, ČT1, ČT2, Stanicí O a nově i s TV Galaxie sport a řadou rozhlasových stanic vysílán na družici EuroBird 1 (pozice 28.5E).

Pro korektní příjem programu Galaxie sport je doporučeno smazat všechny naladěné programy paketu Czech Link a všechny programy paketu znovu nainstalovat pomocí zadání parametrů - kmitočet 12,607 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4.



Rozšiřující informace programu Galaxie Sport : Video PID: 164, Audio PID: 96, PCR PID 164, PMT 1028, Service ID: 5.

Veškeré současné informace o paketu Czech Link naleznete v rubrice ČS STANICE. Bližší nové i oficiální zprávy o možnostech příjmu stanice Galaxie Sport v paketu Czechlink, které nejsou stále upřesněny, budeme postupně zveřejňovat pokud možno s předstihem v rámci možností a dostupnosti informací.

Parabola.cz





Reklama




Vybrané články