Quantcast

Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 SD již s pozicemi pro Novou Digi TV CZ

| Tisk

logo Sportovní kanály Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 v SD rozlišení mají již připravenou pozici pro platformu Nová Digi TV CZ. Stanice budou v nejbližší době zařazeny do programové nabídky operátora. Zatím programy nejsou technicky dostupné.

Třetí a čtvrtý programový okruh televize Digi Sport přinese zejména přenosy ze španělské fotbalové La Ligy, na které získal pro české území exkluzivní vysílací práva operátor Nové Digi TV CZ, společnost Lama Energy Group.

Do konce února budou oba programy dostupné bez dalších poplatků zákazníkům Nové Digi TV v České republice. Provozovatel platformy chystá nový sportovní balíček, jehož cílem je oslovit všechny sportovní fanoušky. Programové složení balíčku a cena bude oznámena později.

Programy Digi Sport 3 HD a Digi Sport 4 SD byly původně vytvořeny pro potřeby slovenského trhu. Programové schéma stanice obsahuje i některé přenosy, které nelze vysílat v České republice. Takové přenosy budou v Česku zablokovány. Z toho důvodu u třetího a čtvrtého programu Digi Sportu vznikly virtuální pozice pro český trh.

Jak již bylo zmíněno v úvodu článku, oba programy zatím nejsou technicky dostupné abonentům Nové Digi TV CZ. Pro majitele externích dekódovacích modulů Digi CAM uvádíme parametry obou programů, kde již brzy najde obě zmíněné stanice.

technické parametry:

satelit: Thor 6 (0,8°W)
kmitočet: 11,977 GHz
polarizace: horizontální
SR: 30000
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Digi Sport 3 CZ HD
service ID: 2051
video PID: 1402 (MPEG-4/HD)
audio PID: 1403 česky / slovensky
CA: Nagra MA

technické parametry:

satelit: Intelsat 10-02 (1°W)
kmitočet: 12,607 GHz
polarizace: vertikální
SR: 26666
FEC: 2/3
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK



Digi Sport 4 CZ SD
service ID: 3051
video PID: 2502 (MPEG-4/SD)
audio PID: 2503 česky / slovensky
CA: Nagra MA

Původní Digi TV CZ, která běží na staré technologické platformě, nebude oba nové programy Digi Sportu poskytovat. Zájemci se starší Digi TV CZ mohou přejít na Novou Digi TV CZ, která je bude poskytovat.

redakce





Reklama




Vybrané články