Quantcast

Plustelka se rozšíří o Prima PLUS

| Tisk

logo Slovenské domácnosti brzy naladí na klasickou pozemní anténu další český program - Prima PLUS. Zahájení pravidelného vysílání je naplánováno na 23.1.2017.

Prima PLUS je nový kanál české televizní skupiny Prima, který se bude od 23.1.2017 vysílat na území Slovenské republiky. Půjde o plnoformátovou rodinnou stanici, která bude přinášet pořady vlastní tvorby - oblíbené seriály, zpravodajské pořady, zábavné show, kulinářské či hobby magazíny.

Záujem divákov o terestriálne vysielanie je záväzkom pre spoločnosť Towercom neustále rozvíjať platformu DVB-T. Po novoročnom rozšírení Voľnej telky pokračujeme aj v rozširovaní programovej ponuky Plustelky. Prima PLUS je ďalšou kvalitnou stanicou, ktorá bude dostupná pre našich divákov bez zmeny ceny,“ skonštatoval Ivan Peschl, generální ředitel společnosti Towercom, a.s., provozovatel terestriálního vysílání na Slovensku.

Prima PLUS bude zařazena do prvního celoplošného multiplexu a bude kódovaná systémem podmíněného přístupu Plustelka.

Stanice se automaticky stává součástí balíčku Plustelka Štandard bez změny měsíčního poplatku.



Pro příjem programu Prima PLUS je nutný DVB-T2 přijímač Alma T3000HD Plustelka nebo bezkartový modul Plustelka vložený do televizoru s podporou DVB-T2.

Prima PLUS je v pořadí druhá stanice zařazená společností Towercom do pozemního vysílání v tomto roce. Na Nový rok byla do druhého celoplošného DVB-T multiplexu zařazena česká stanice Barrandov Family na místo slovenské komerční TV Markíza, která se naopak rozhodla opustit distribuci přes pozemní vysílače.

redakce





Reklama




Vybrané články