Quantcast

Nová Digi TV CZ přidává Cartoon Network, Nick Junior v češtině a upravuje nabídku

| Tisk

logo Operátor satelitní televize Nová Digi TV CZ a internetové platformy DIGI2GO provádí úpravy v programové nabídce. Dětské diváky potěší lokalizované verze kanálů Nick Junior a Cartoon Network, dospělé zařazení zpravodajské CNN. Pro sportovní fanoušky chystá kanál La Liga TV HD, který bude zcela zaměřen na španělskou fotbalovou soutěž. Všechny změny v nabídce obou platforem proběhnou 20.9.2017.

Satelitní televizi Nová Digi TV CZ a internetovou DIGI2GO čekají ve středu 20. září 2017 velké změny. Do nabídky bude zařazeno několik nových kanálů - základní programovou nabídku rozšíří dětský kanál Cartoon Network s českou a anglickou jazykocou stopou a Nick Junior, který bude k původní anglické verzi doplněn o českou jazykovou stopu.

Dospělé potěší zařazení prestižní americké zpravodajské televize CNN International Europe. Dále bude do nabídky zařazen kanál Spektrum Home, oblíbená stanice pro kutily.

Další novinky si nachystal operátor pro diváky internetové televize DIGI2GO. Na internetové televizi spustí sportovní kanál La Liga TV HD s exkluzivním obsahem věnovaný výhradně nejvyšší španělské fotbalové soutěži. Kanál bude vysílat ve dvou jazycích - angličtině a španělštině. Sportovní fanoušci na něm najdou nepřetržitý proud přímých přenosů, hodinová studia každý pátek před zahájením aktuálního kola a každé pondělí po dohrání posledního zápasu, řadu magazínů, dvakrát denně aktuální zpravodajství z La Ligy a samozřejmě také záznamy již odvysílaných utkání španělské ligy. Nový sportovní kanál La Liga TV HD si do konce října naladí všichni zákazníci s TV přes internet DIGI2GO, poté bude k dispozici sportovním fanouškům v balíčcích internetové televize SPORT, SPORT PLUS a MAXI.

Na Nové Digi TV CZ naproti tomu od 20. září zákazníci nově nenaladí kanál CBS Drama, který zcela opouští český a slovenský trh. Dále budou vyřazeny kanály Food Network a Fashion TV, které si v DIGI TV nenašly své diváky.

Poslední změna ve vysílání DIGI TV se týká erotických kanálů. Ze stávající nabídky budou vyřazeny kanály Super One a Private TV, nově naproti tomu bude do balíčku EXTRA zařazen erotický kanál Dusk TV primárně zaměřený na ženské publikum.

Změny ve vysílání se projeví automaticky, v případě komplikací doporučuje DIGI TV provést restart set-top boxu podle návodu uveřejněném na www.novadigitv/restart.



Parametry pro nastavení nových kanálů na CA modulech u satelitního příjmu jsou následující:

CNN - frekvence 11,957 GHz, polarizace vertikální, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK
Cartoon Network - frekvence 12,380 GHz, polarizace vertikální, SR 30000, FEC 3/4, DV-S2/8PSK
Nick Jr. CZ - frekvence 12,456 GHz, polarizace vertikální, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK
Spektrum Home - frekvence 11,804 GHz, polarizace vertikální, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S/QPSK
DUSK TV - freq. 12,607 GHz, pol. vertikální, SR 26660, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK

redakce





Reklama




Vybrané články