Quantcast

DIGI TV nově nabízí specializovaný sportovní kanál LaLiga TV HD

| Tisk

logo DIGI TV, která vlastní v České republice exkluzivní vysílací práva na nejvyšší španělskou fotbalovou soutěž, nově zařadila do vysílání své televize přes internet DIGI2GO speciál připravovaný nejvyšší španělskou fotbalovou soutěží LaLiga TV HD. Tento exkluzivní sportovní kanál nabízí nepřetržitý proud španělského klubového fotbalu: 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, vše v HD kvalitě. Sportovní příznivci se mohou těšit na přímé přenosy, záznamy, sestřihy a celou řadu jak tradičních, tak nových magazínů.

Španělská La Liga patří již mezi tradiční pilíře našeho exkluzivního sportovního obsahu. Diváci ji mají spjatou s kanálem DIGI Sport 3, kde vysíláme přímé přenosy i doprovodný program s českým, respektive slovenským komentářem připravovaným ve studiu DIGI Sportu v Bratislavě. Zařadit do vysílání kanál LaLiga TV HD nám umožnil balíček vysílacích práv. Fotbalovým fanouškům nabídne zápasy i oblíbené magazíny originálně připravené La Ligou. Můžou si vybrat mezi španělským a anglickým komentářem,“ přibližuje novinku ve vysílání DIGI TV Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

logo Každý víkend, kdy se hraje španělská liga, vysílá LaLiga TV všech deset zápasů v přímém přenosu. V případě vloženého kola v průběhu týdne se fanoušci vždy dočkají toho nejzajímavějšího utkání, zbytek uvidí ze záznamu. Na novém televizním kanále, který začala LaLiga vysílat od začátku aktuální sezony, si mohou fotbaloví příznivci vedle zavedených pořadů vychutnat také řadu zajímavých novinek.



Vždy v pátek před ligovým kolem se pravidelně vysílá hodinové studio LaLiga PREVIEW, v pondělí, po skončení ligového kola, přichází na řadu LaLiga REVIEW. Dvakrát denně se tak na obrazovkách objeví LaLiga NEWS. Nepřetržité vysílání nabízí mnoho dalších pořadů: LaLiga FILES poskytuje archivní záběry z La Ligy a vysílá zajímavé duely z historie, LaLiga HIGHLIGHTS nabízí šance a brankové příležitosti ze všech zápasů, pořad LaLiga WORLD přináší reportáže a rozhovory, LaLiga DOCS přiblíží fanouškům zákulisí španělského fotbalu a konečně se každý čtvrtek na obrazovkách objeví LaLiga SHOW, která představí jednotlivé zápasy nadcházejícího kola.

Televizní kanál LaLiga TV HD zařadila DIGI TV do vysílání na své televizi přes internet DIGI2GO a diváci si mohou vybrat, zda budou program sledovat ve španělštině či angličtině. Do konce října je LaLiga TV dostupná pro všechny uživatele televize přes internet DIGI2GO, poté bude kanál k dispozici pro diváky s programovými balíčky SPORT, SPORT PLUS a MAXI.

redakce





Reklama




Vybrané články