Quantcast

Nové karty Irdeto

| Tisk

Irdeto Access - světový lídr v technologii podmíněného přístupu vyvinul nové, lépe zabezpečené dekódovací karty, nazývané DeltaCard. Nový typ dekódovacích karet pro systém Irdeto budou již brzy rozeslány všem provozovatelům placené televize, kteří je vymění svým abonentům.

DeltaCard je pokračováním úspěšných přístupový karet V2 (tzv. Irdeto 2), které se začaly používat již před třemi lety. Nové karty DeltaCard jsou ještě lépe zabezpečeny před pirátským příjmem programů, které používají systém Irdeto.

Nové karty DeltaCard jsou celkově kompaktibilní s aktuálně používanými systémy Irdeto V2. Před samotným uvedením byly nové karty důkladně otestovány v řadě digitálních receiverů.

Uvedení DeltaCard je pro firmu Irdeto Access první krok v nové strategii. Současným hlavním úkolem pro firmu je vypořádání s pirátstvím a dodání svým klientům (provozovatelům placené televize) nové možnosti zabezpečení kódovacího systému Irdeto.



Kódovací systém Irdeto (tzv. I1) doposud používají Canal Digitaal NL, Stream TV Italy, Zone Vision (16E) a Galaxie Sport (16E). Stream plánuje provést plošnou výměnu karet Irdeto již v dubnu; platforma Zone Vision (Romantica, Private Gold) již pravděpodobně používat systém Irdeto nebude, programy jsou totiž přesouvány na družici Sirius 5E do kódu CryptoWorks.

podle www.satkurier.pl
Parabola.cz





Reklama




Vybrané články