Quantcast

12 nových programů v DIGI TV přes internet

| Tisk

logo Operátor placené televize DIGI TV rozšířil svoji programovou nabídku šířenou přes internet o 12 nových televizních programů. Všechny programové novinky byly umístěny do Základního balíčku.

Aktuálně má nabídka DIGI TV přes internet v Základním balíčku přes 70 programů a kompletní nabídka v rámci balíčku Maxi obsahuje přes 100 stanic.

Nově mohou zákazníci s internetovou televizí DIGI TV v rámci Záladního balíčku nově sledovat MTV Dance International, MTV Live HD, Óčko Expres, Óčko Star, VH1 Classic a RETRO, zábavní kanály Barrandov Family a Prima Comedy Central, sportovní program Arena Sport 2 a regionální vysílání ČT1 JM, vysílající pořady připravené v brněnském studiu, a Regionální Televize TVS, která vysílá regionální zpravodajství z východní Moravy a z Valašska. Dvanáctým novým kanálem je vzdělávací program English Club TV.



Televizi přes internet, stejně jako satelitní DIGI TV, mohou v rámci velké slevové akce Zima zadarmo sledovat všichni noví zákazníci první čtyři měsíce zcela zdarma, navíc s kompletní programovou nabídkou více než sta kanálů. Bezplatný je na první čtyři měsíce též pronájem set-top boxu. Další výhodou televize přes internet je možnost sledovat ji až na čtyřech různých zařízeních.

„S našimi zákazníky průběžně komunikujeme, zjišťujeme jejich zájmy a v rámci našich možností se snažíme programovou nabídku průběžně rozšiřovat a dále zkvalitňovat. V tuto chvíli jsme například vyšli vstříc těm našim zákazníkům, kterým v nabídce chyběly kanály Barrandov Family či Prima Comedy Central. Zároveň jsme významně rozšířili nabídku hudebních kanálů, jimiž oslovujeme především mladší generaci. Věřím ale, že zákazníci ocení například i English Club TV, kanál zaměřený na výuku a procvičování angličtiny,“ říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel společnosti DIGI CZ.

redakce





Reklama




Vybrané články