Quantcast

Prima KRIMI již k naladění v multiplexu 3

| Tisk

Diváci pozemní televize si již mohou naladit nový kanál Prima KRIMI. Programová pozice byla doplněna do celoplošného DVB-T multiplexu 3 operátora Czech Digital Group (CDG). Vysílá se zatím jen statická obrazovka s informací o zahájení vysílání.

Multiplex 3 se rozšířil o další televizní programovou pozici - Prima KRIMI. Retro grafika stanice upozorňuje na plánované vysílání programu v této síti. Statická obrazovka obsahuje text: "Na této programové pozici bude vysílat Prima Krimi". V elektronickém programovém průvodci (EPG) najde zájemce další informace: "Na této programové pozici bude od 2. dubna 2018 vysílat nový kanál Prima KRIMI zaměřený na detektivní a kriminální tvorbu."


obrázek

▲ Obr č. 1 - Obrazovka Prima Krimi v multiplexu 3



Prima Krimi je součástí celoplošné distribuce s některými dalšími programy společnosti FTV Prima - tedy Prima LOVE, Prima ZOOM, Prima MAX. Ve stejné síti jsou také programy Barrandov Plus, Kino Barrandov, ČT:D/ČT art, Óčko, Óčko Star, Šlágr TV a Seznam.cz TV. Na konci března zde skončí dvojkanál České televize - tedy ČT:D/ČT art, které zájemce najde v nově vznikající celoplošné DVB-T2 síti PS11 (Přechodový multiplex 11), vysílaný převážně na K26 po celém Česku. Přechodový multiplex České televize začne vysílat 29. března 2018. K naladění bude na novějších televizorech a set top boxech s podporou DVB-T2, HEVC a HE-AAC.

Vysílání Prima Krimi se vedle celoplošného multiplexu 3 objeví také na satelitu (Skylink, Nová Digi TV CZ) a rovněž u dalších operátorů.

redakce





Reklama




Vybrané články