Quantcast

Skylink: MTV Dance, MTV Hits, MTV Rocks, VH1 a VH1 Classic s novými parametry

| Tisk

logo Zákazníky satelitní platformy Skylink čeká přeladění hudebních kanálů MTV a VH1. Společnost Viacom International Networks (VIMN) přesune své programy na nové parametry. Nová distribuce všech pěti výše uvedených stanic bude spuštěna dne 20.3.2018.

Od 20.3.2018 najdou zákazníci satelitní platformy Skylink hudební programy MTV Dance International, MTV Hits International, MTV Rocks International, VH1 European a VH1 Classic European na novém kmitočtu 11,973 GHz. Pro sledování těchto stanic bude v nadcházejících dnech nutné přeladění satelitního přijímače na nové parametry. Distribuce programů na starém kmitočtu 11,739 GHz bude ukončena po osmi dnech souběhu - již 28.3.2018.

nové technické parametry - MTV Rocks, MTV Hits, MTV Dance, VH1 a VH1 Classic:

logo satelit: Astra (19,2°E)
kmitočet: 11,973 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
modulace: QPSK



Přeladění programů nemusí řešit uživatelé přijímačů s funkcí FastScan, což je většina přijímačů Skylink READY. Přeladění na nové parametry se provede na těchto přijímačích zcela automaticky. Diváci s jinými přijímači musí provést vyhledávání se zadáním výše uvedených parametrů. Jak programy znovu naladit zjistí divák z uživatelské příručky daného přijímače.

Všech pět programů MTV a VH1 jsou součástí placených balíčků operátora satelitní služby Skylink a to konkrétně Multi, Kombi, Flexi 10 a Komplet.

redakce





Reklama




Vybrané články