Quantcast

Skylink: Nepřelaďujte programy z nových frekvencí

| Tisk

logo V tomto týdnu operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, zahájil technické testy duální distribuce některých programů. Provozovatel prosí zákazníky, aby si programy z nových parametrů si zatím neladili.

Celkem 7 stanic z frekvence 11,797 GHz na satelitu Astra 3B (23,5°E) se během tohoto týdne objevilo na jiných transpondérech M7 Group. Jedná se o stanice TV Relax, TV Rebel, Sport2 HD, Sport5, KinoSvět, Mňau TV a Golf Channel.

Podle sdělení M7 Group se jedná o technické testy distribuce bez jakéhokoliv dopadu na zákazníky.



"Jedná se však prozatím jen o technické testy bez jakéhokoli dopadu na zákazníky - přeladění přijímačů přijde na řadu až po letních prázdninách - Skylink bude zákazníky i obchodní partnery o dalším postupu včas informovat. Do té doby tyto programy, prosím, NEPŘELAĎUJTE!," uvedl operátor platformy Skylink.

Zároveň potvrzuje, že v blízké budoucnosti dojde ke změnám v distribuci některých programů. Tyto změny se projeví i na satelitní platformě Skylink, a to přesunem některých televizních programů vysílaných na satelitu Astra 23,5°E na jiné frekvence.

redakce





Reklama




Vybrané články