Quantcast

Discovery a PGA TOUR spouštějí GOLFTV

| Tisk

logo Discovery a PGA TOUR spouštějí GOLFTV, novou mezinárodní streamingovou službu, která bude poskytovat živé vysílání a obsah na vyžádání. Služba GOLFTV bude spuštěna 1. ledna 2019.

GOLFTV umožní divákům přístup k nejširšímu golfovému obsahu. S rostoucím portfoliem představí strhující golfové momenty, nejlepší hráče a turnaje na každé obrazovce a zařízení.

GOLFTV nabídne každoročně více než 2000 hodin živého golfového vysílání, zábavný obsah i informační servis. Živé vysílání obsahuje šest PGA Tours a ročně přibližně 150 turnajů včetně THE PLAYERS Championship, FedExCup Playoffs a Presidents Cup.

Prezident a generální ředitel Discovery Golf Alex Kaplan: „Naším dlouhodobým cílem je vytvořit nový styl, který vylepší způsob, jakým si mohou fanoušci každodenně golf užívat. Vycházíme z dědictví Discovery, z toho, jak vypráví skutečné příběhy, a ze zkušeností s přímým přístupem k divákům. GOLFTV tvoří tým světové třídy, máme pečlivě vypracované plány, které umožňí další zlepšování značky, kterou chceme rozšiřovat a rozvíjet.“

Spuštění GOLFTV je průkopnická strategie společností Discovery a PGA TOUR, jejíž zrození bylo oznámeno v červnu. GOLFTV bude navíc během 12letého spojení spravovat mezinárodní multiplatformní práva PGA TOUR včetně lineárních televizních práv. GOLFTV nahradí PGA TOUR LIVE na celosvětových trzích (mimo USA).

Společnost Discovery již pracuje na realizaci široké distribuční a vysílací partnerské strategie, na optimalizaci dosahu přes placené TV, free-to-air a digitální přenosy, a zabývá se rozšířením partnerství s dalšími poskytovali vysílání golfových turnajů, což povede k dalšímu růstu golfového vysílání.



Uživatelé na všech trzích se mohou přihlásit ke sledování rozsáhlého golfového obsahu na GOLFTV s ohledem na datum aktivace práv v jednotlivých zemích. Současní uživatelé PGA TOUR LIVE získají před spuštěním k 1. lednu 2019 jednoduchý přechod na GOLFTV.

Další informace a podrobnosti o programu GOLFTV budou včas oznámeny.

redakce





Reklama




Vybrané články