Quantcast

Discovery HD, Travel Channel HD a History HD v internetové službě Digi TV

| Tisk

logo Český televizní operátor DIGI TV opět rozšířil svou nabídku televizních kanálů v HD rozlišení. Zákazníci, kteří využívají televizi přes internet a službu DIGI2GO nově naladí v HD kvalitě stanice Discovery HD, Travel Channel HD a History HD. Informoval o tom provozovatel platformy.

Televize přes internet od DIGI TV tak nově nabízí již 64 televizních kanálů v HD kvalitě, což je výrazně více než polovina celkového počtu. Diváci satelitní DIGI TV již uvedené televizní stanice v HD rozlišení přijímali, takže se jich aktuální změna nedotkla.

Pokračujeme v naší strategii postupného rozšiřování počtu televizních kanálů, které našim zákazníkům nabízíme v HD kvalitě. Na začátku roku jsme vyhlásili cíl, že bychom rádi do konce roku dosáhli počtu 70 kanálů v HD. Aktuálním rozšířením nabídky jsme se k tomuto cíli opět přiblížili,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „Počet kanálů v HD je jen jedním z kroků zvyšování kvality našich služeb. Kromě toho jsme již letos spustili například aplikaci pro televizory Samsung a nový LIVE TV portál pro sledování DIGI TV v internetovém prohlížeči. Další novinky budou následovat.“



Dokumentární televizní kanály Discovery HD a Travel Channel HD najdou zákazníci televize přes internet od DIGI TV v Základním programovém balíčku, stanice History HD je k dispozici těm zákazníkům, kteří mají také doplňkový balíček Extra a samozřejmě všem předplatitelům Maxi balíčku.

Změna kvality vysílání se všem zákazníkům televize přes internet projevila automaticky, televizní kanály zůstaly na svých stávajících pozicích.

redakce





Reklama




Vybrané články