Quantcast

Regionalnitelevize.cz v PS13 a RS7, TVS v PS13

| Tisk

Společnost Digital Broadcasting, podnikatele Radima Pařízka, rozšířila nabídku svých multiplexů o další programy. Do regionálního DVB-T multiplexu RS7 přidala stanici regionalnitelevize.cz. Stejný program zařadila i do přechodového DVB-T2 muxu PS13. Regionálně v PS13 vysílá i TVS.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nová stanice regionalnitelevize.cz v DVB-T2 v channel listu

Diváci na klasickou pozemní anténu najdou v multiplexech Digital Broadcasting až dva nové programy. Ve "starém" regionálním DVB-T multiplexu RS7 se objevila zpravodajská a informační stanice regionalnitelevize.cz, která přináší pozitivní zpravodajství z různých regionů České republiky. Vysílání je šířeno v MPEG-2 v SD rozlišení.

Aktuálně RS7 obsahuje celkem sedm televizních a rozhlasových programů - konkrétně televizní programové služby KinoSvět, Rebel 2 - Slušnej kanál, TV Galerie a nejnověji regionalnitelevize.cz. Meti rozhlasovými programy se nacházejí stanice Rádio Čas, Rádio Čas Rock a Rádio Dálnice.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Záběr z příjmu stanice regionalnitelevize.cz



Program regionalnitelevize.cz se objevil zároveň i v přechodové DVB-T2 síti PS13 (Přechodový multiplex 13) ve formátu HEVC/H.265 v SD rozlišení.

PS13 aktuálně obsahuje stanice TV Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova Gold a Nova 2, TV Rebel, TV Relax, KinoSvět, nejnověji regionalnitelevize.cz (vše v SD) a dále stanice ve vysokém rozlišení JOJ Family HD a Prima Comedy Central HD. Dále je z některých vysílačů PS13 šířen regionální program V1 HD, Polar HD či nejnověji TVS (TV Slovácko).

redakce





Reklama




Vybrané články