Quantcast

Antik SAT: Erotická Extasy 4K odstartovala v Ultra HD rozlišení

| Tisk

logo Slovenský telekomunikační operátor Antik Telecom s.r.o. dnes zahájil technické testy zbrusu nového programu Extasy 4K ve své satelitní službě Antik Sat.

Extasy 4K je prémiový erotický program pro dospělé. Vysílá se z kapacity společnosti TAG Broadcasting v UHD kvalitě v rozlišení 4K na satelitu Eutelsat 16A, který je zaparkovaný na pozici 16° východně. Program je odlišný od běžné verze programu Extasy. I v logu programu najdete symbol „4K“.

Obrazová kvalita stanice je vynikající. Program je k dispozici ve 24 hodinové verzi a přináší TOP hardcore filmy. Je zakódován systémem Conax. V jakých balíčcích Antik SAT bude program k dispozici, zatím zjišťujeme. Nyní se jedná o technické testy.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Extasy 4K v paketu Antik Sat

Video datový tok je průměrně 12 Mbps, používá se komprese HEVC. Audio je k dispozici ve formátu AAC s datovým tokem 224 kbps. Program se automaticky naladí zákazníkům služby Antik SAT na hybridních zákaznických UHD přijímačích Antik MINI 3 a NANO 3.

V nabídce Antik SAT se nedávno objevil program National Geographic Wild HD z kapacity operátora platformy Total TV. SD distribuce tohoto programu bude brzy ukončena.

technické parametry - Extasy 4K:

satelit: Eutelsat 16A (16°E)
frekvence: 11,471 GHz
polarizace: vertikální
SR: 30000
FEC 5/6
norma/modulace: DVB-S2/8PSK

Extasy 4K


service ID: 601
video PID: 1101 (HEVC / UHD)
audio PID: 1102 (AAC)
CA systém: Conax

Program Extasy 4K se tak stává prvním UHD programem v satelitní nabídce Antik SAT. Operátor Antik Telecom zatím šířil své UHD programy výhradně v optických sítích Antik.

Aktualizováno: Program Extasy 4K jako prémiový kanál byl zařazený do nejvyššího balíčku "Všetko čo potrebuješ" a je tak dostupný pro všechny zákazníky Antik SAT s tímto balíčkem. Není vyloučeno, že do budoucna se program objeví také v některém z nižších balíčků.

Ing. Martin Švehlík





Reklama




Vybrané články