Quantcast

Prima požádala o licence na Prima KRIMI +1 a Prima MAX +1

| Tisk

logo Česká komerční skupina FTV Prima požádala českého regulátora médií RRTV o udělení terestrických a satelitních licencí pro své plánované projekty Prima KRIMI +1 a Prima MAX +1.

Podle názvu půjde patrně o programy Prima KRIMI a Prima MAX s hodinovým časovým posunem.

ČTĚTE TAKÉ:
* Bude Prima +3 a Prima +7?

RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) se bude požadavkem vysílatele zabývat na některém z příštích zasedání.

logo FTV Prima aktuálně provozuje jednu stanici s časovým posunem Prima +1. Stanice se nejprve vysílala jen v satelitní platformě Skylink. Začátkem letošního roku se program objevil také v rámci pozemního vysílání jako součást přechodového DVB-T2 multiplexu 12 (PS12), resp. finální sítě 22 (multiplex 22) a také v regionální síti 12 (RS12) na území Prahy a okolí.

Začátkem listopadu dojde v pozemním vysílání k významné změně. V multiplexu 22 skončí programy skupiny Nova, Barrandov, TV Seznam a TV Noe. Tyto stanice budou dostupné už jen v rámci finálního DVB-T2 multiplexu 23.



logo V multiplexu 22 zůstanou už jen programy skupiny Prima a Óčka. Volnou kapacitu mohou využít právě zmíněné stanice Prima Krimi +1 a Prima MAX +1.

Televizní skupina Prima aktuálně provozuje plnoformátový kanál Prima, mužský Prima COOL, ženský Prima LOVE, krimi kanál Prima KRIMI, filmový Prima MAX, dokumentární Prima ZOOM, zpravodajský kanál CNN Prima NEWS, časově posunutou verzi Prima +1 a na Slovensku stanici Prima PLUS. Svůj brand propůjčuje stanici Prima Comedy Central, kterou provozuje společnost ViacomCBS.

redakce





Reklama




Vybrané články