Quantcast

Aplikace iVysílání i pro tv s OS Samsung Tizen

| Tisk

Online video platforma České televize iVysílání je od pondělí 3. října dostupná i jako aplikace na televizorech s operačním systémem Samsung Tizen. Diváci díky ní mohou sledovat živé vysílání i archiv ČT bez nutnosti přijímat televizní signál. Informovala o tom Česká televize.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Aplikace iVysílání na tv s OS Samsung Tizen, Výběry pořadů (foto: Česká televize)

Česká televize pokračuje v trendu modernizace a rozšíření dostupnosti stěžejní aplikace iVysílání. Po dubnovém spuštění zcela nové verze online videotéky pro platformu HbbTV, známou pod pojmem „červené tlačítko“, a po červnovém uvedení aplikace iVysílání pro televizory s operačním systémem Android TV nyní aplikaci zpřístupňuje i pro systém výrobce Samsung, a to od ročníku 2018 výše.


obrázek

▲ Obr č. 2 - Aplikace iVysílání na tv s OS Samsung Tizen, Detail pořadu (foto: Česká televize)

Divákům aplikace poskytuje možnost sledovat pořady České televize ve stabilnějším prostředí třetí generace iVysílání. Samotné rozhraní zahrnuje přehledné tematické členění obsahu, živé internetové vysílání bez nutnosti přijímat televizní signál, filtraci programů a nabídku relací určených pouze pro online platformu.


obrázek



▲ Obr č. 3 - Aplikace iVysílání na tv s OS Samsung Tizen, Oblíbené pořady (foto: Česká televize)

Kromě operačního systému Android TV a Samsung Tizen plánuje Česká televize dále uvést také aplikace pro chytré televizory značky LG a Apple TV.

redakce





Reklama




Vybrané články