Quantcast

iVodárenství TV - nová stanice o vodě začala vysílat

| Tisk

Na českém trhu dnes začala vysílat první oborová stanice - televize o vodě. Program s názvem iVodárenství TV je první a jedinou českou televizí, která se plně věnuje všem tématům, které souvisí s vodou.

iVodárenství TV vysílá nepřetržitě 24 hodině denně a 7 dní v týdnu. Divákům hodlá nabízet širokou škálu informací, zajímavostí a naučných pořadů o vodě a všech jeho podobách.


obrázek

▲ Obr č. 1 - iVodárenství TV - záběr z příjmu stanice (foto: iVodárenství)

iVodárenství TV není určena pouze pro vodohospodáře a odborníky. „Naše programy jsou navrženy tak, aby přibližovaly svět vodárenství a vody všeobecně široké veřejnosti a nabízely zajímavý obsah pro různé věkové a zájmové skupiny“, doplňuje k vysílání zakladatel televize Pavel Hájek.

Televize o vodě vysílá pravidelné zprávy o českém vodárenství a rozhovory s předními vodohospodářskými odborníky. Diváci najdou v programu televize iVodárenství také dokumentární pořady o procesech úpravy pitné a čištění odpadní vody a představení zajímavých technických unikátů spojených s vodou a vodním hospodářstvím.


obrázek

▲ Obr č. 2 - iVodárenství TV - záběr z příjmu stanice (foto: iVodárenství)

Televize připravuje i několik dokumentárních sérií o vodárenských památkách a unikátních vodárenských staveb a technologií. Jednotlivé dokumentární série bude postupně nasazovat do vysílacího schématu v následujících měsících. Již nyní televize o vodě vysílá i vzdělávací a zábavný obsah i pro nejmenší diváky, se zaměřením na význam a zajímavosti vody.

Veškeré pořady, které se ve vysílání objeví může podle autora projektu první oborové televize charakterizovat slogan: „Voda je to, co nás spojuje - voda je život. Připojte se k nám a prozkoumejte s námi fascinující svět vodárenství“, doplňuje k programové skladbě Pavel Hájek.


obrázek



▲ Obr č. 3 - Logo stanice iVodárenství TV (foto: iVodárenství)

Jak naladit iVodárenství TV

Novou stanici iVodárenství TV mohou diváci naladit na klasickou pozemní anténu v rámci regionálního multiplexu 11 (RS11) a to ze všech lokalit, ze kterých vysílá (17 vysílačů, jejich seznam je uveden níže v tomto článku).

VysílačKanálPolarizaceVýkon ERP [Watt]
Beroun - vodojem27H31
České Budějovice - komín41H100
Havlíčkům Brod - komín38H31
Humpolec - komín33H31
Jihlava - Hosov36H1000
Kladno29H31
Nové Město na Moravě37H31
Pacov38H31
Pelhřimov - Polní dvůr36H100
Plzeň - Sytná47H1000
Praha - Děvín27H1000
Tábor - cihelna36H100
Teplice - vodojem27H316
Třebíč27H1000
Velké Meziřící25H31
Ždář nad Sázavou38H31
Zlín - Malenovice34H100

▲ Tabulka č. 1 - Seznam vysílačů RS11 s programem iVodárenství

Dále iVodárenství TV mohou sledovat diváci přes kabelovou, IPTV či OTT televizní službu a také prostřednictvím aplikace pro mobilní telefony a tablety pro sledování televize Zdarma TV.

redakce





Reklama




Vybrané články