Quantcast

Deluxe Lounge, Serien+ a Red Adventure - nové FTA kanály na Astře

| Tisk

Nové tématické televizní programy bez jakýchkoliv poplatků je možné přijímat z hlavního evropského satelitního systému Astra na pozici 19,2°E - konkrétně jde o německé stanice Deluxe Lounge, Serien+ a Red Adventure.

Všechny tři nové programové FTA přírůstky provozuje společnost High View, kterou diváci znají především z provozu hudební televize Deluxe Music. Vedle této stanice mohou diváci přijímat dalších 13 žánrových stanic tohoto provozovatele v SD kvalitě a to FTA. Souběžně jsou všechny její programy dostupné v technicky kvalitnější distribuci - v HD ale jen pro abonenty německé pay-tv platformy HD+, která se zaměřuje na poskytování německých privátních stanic v HD rozlišení.

Deluxe Lounge nabízí divákům příjemnou hudbu lounge, kterou doprovázejí vysoce kvalitní nahrávky přírody. Díky uvolněným atmosférickým zvukům nabízí stanice divákům příležitost uniknout od shonu každodenního života.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Záběr z vysílání Deluxe Lounge

Red Adventure nabízí fascinující pohledy do světa špičkových a extrémních sportovců. Na stanici představují motorističtí nadšenci, surfaři, bruslaři, cyklisté, horolezci a řada dalších sportovců své dechberoucí cesty, které je zavedou z nejhlubších vod až na nejvyšší vrcholy světa.

Serien+ nabízí širokou škálu seriálového obsahu, včetně populárních a klasických seriálů, aktuálních hitů a původní tvorby. Kanál Serien+ je komplexní destinací pro milovníky seriálů, kteří hledají kvalitní zábavu a různé žánry, včetně dramat, komedií, krimi a sci-fi.

Všechny tři programové FTA novinky se vysílají z transpondéru (frekvence 12,699 GHz), který již šíří dalších 10 SD programů společnosti High View.

technické parametry:

satelit: Astra 1L (19,2°E)
frekvence: 12,699 GHz
polarizace: vertikální
SR: 23500 ksymb/s
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK

Deluxe Lounge
video PID: 2559 (MPEG-4/SD)
audio PID: 2560 (MPEG, německy)
service ID: 10509

Red Adventure


video PID: 2815 (MPEG-4/SD)
audio PID: 2816 (MPEG, německy)
service ID: 10510

Serien+
video PID: 3327 (MPEG-4/SD)
audio PID: 3328 (MPEG, německy)
service ID: 10512

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články