Quantcast

Z Česka se může do celého světa vysílat kanál Yachting TV

| Tisk

Nový tématický kanál s českou licencí se může vysílat po celém světě. Rozhodl o tom český regulátor médií RRTV (Rada pro rozhlasové a televizní vysílání) na svém posledním 16. zasedání konaného 10. října 2023.

Česká Rada na svém zasedání rozhodla o udělení licence pražské společnosti Kafka & Partners s.r.o. pro projekt televizní stanice s názvem Yachting TV. Licence byla udělena pro šíření prostřednictvím zvláštních přenosových systémů (internetem). Licence platí na dobu 12 let. O licenci firma požádala 21. července 2023.



Podle licenčních podmínek se bude jednat o program, který nabídne dokumentární a populárně-zábavné pořady. Vysílat bude 24 hodiny denně v anglickém jazyce. Program chce poskytovat po celém světě. Stránky provozovatele se nacházejí na doméně yachtingtv.tv.

Společnost Kafka & Partners na svém webu uvádí, že byla zaregistrována v Praze v roce 1999. Od té doby firma přináší milovníkům jachtingu ten nejexkluzivnější obsah a všechny novinky a události z tohoto krásného životního stylu.

redakce





Reklama




Vybrané články