Quantcast

Před startem další sportovní kanál - Strike TV 2

| Tisk

Na českém trhu se bude vysílat další televizní program se sportovním zaměřením. Před spuštěním je stanice Strike TV 2, která získala od regulátora zelenou.

Bratislavská společnost DCZ Production s.r.o. dostala na posledním zasedání slovenského regulátora médií RpMS (Rada pro mediální služby), konaného dnes 13.9.2023, autorizaci na vysílání programové služby s názvem Strike TV 2.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Logo stávajícího programu Strike TV (foto: provozovatel stanice)

Stanice bude vysílat 24 hodiny denně 7 dní v týdnu ve slovenštině, češtině nebo angličtině. Během správního řízení o udělení autorizace účastník uvedl, že programové schéma je tématicky zaměřené na sportovní program. Programová struktura bude rozdělena do bloků, které se budou věnovat různým tématům v souvislosti s přípravou bojovníků na zápasy v MMA. V žádosti o autorizaci účastník řízení uvedl, že chce program vysílat na území České republiky.

Společnost DCZ Production s.r.o. již provozuje stávající program Strike TV (dříve Comedy House) a to od října 2019. Stanice se původně zaměřovala na zábavní a komediální obsah. V polovině září loňského roku došlo k rebrandu na stávající název Strike TV a rozšíření obsahu o sportovní přenosy.



Kanál Strike TV je v Česku dostupný na satelitní a internetové platformě Telly, na Slovensku je v nabídce tv služeb Magio Sat/Magio TV a DIGI SK.

Jediným společníkem DCZ Production s.r.o. je ing. Vladimír Rusnák. Jednateli jsou Pavel Ondra a Vladimír Rusnák.

redakce





Reklama




Vybrané články