Quantcast

TV Nova spustí stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6

| Tisk

Sportovní televizní fanoušci v Česku a na Slovensku se mohou těšit na velkolepé novinky. Skupina Nova už 29. února spustí další prémiové sportovní stanice pod názvy Nova Sport 5 a Nova Sport 6. V pořadí pátý a šestý kanál pod značkou Nova Sport nabídne špičkový motorsport v čele s exkluzivní licencí na Formuli 1.

Fanoušci motorsportu si na nových prémiových stanicích budou moct vychutnat kompletní pravidelné exkluzivní přímé přenosy F1 na Nova Sport 5 a MotoGP na Nova Sport 6. Ty budou na obou stanicích doplněny závody WorldSBK (mistrovství světa superbiků) a vybranými fotbalovými zápasy z prestižních evropských fotbalových lig, jako jsou Bundesliga, LaLiga a Serie A.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Nova Sport - nekonečný svět sportu (foto: TV Nova)

Neustále se snažíme posouvat komfort tuzemských sportovních fanoušků a jako Skupina Nova jim chceme nabídnout nejlepší možný obsah - to se v případě Formule 1 podařilo. Jsem nadšený, že se vrací zpátky domů na Novu,“ říká vedoucí sportu pro TV kanály & VOD TV Dušan Mendel. „Obohacujeme ale i nabídku na našich stávajících kanálech Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Kromě nejpopulárnějších zámořských soutěží NHL a NBA se již od sezóny 2024/2025 diváci mohou těšit také na přímé přenosy z NFL, tedy National Football League, což je nejvyšší profesionální liga amerického fotbalu ve Spojených státech amerických. Zároveň posilujeme naši nabídku bojových sportů o organizaci KSW s řadou českých a slovenských zápasníků. V neposlední řadě se nám také podařilo získat práva na vybrané mezinárodní zápasy ženského fotbalu,“ doplňuje Mendel.

Prožitek ze sledování přímého sportovního přenosu je neopakovatelný a platit to bude i v budoucnu. Mám proto velkou radost, že můžeme oznámit rozšíření naší nabídky o dva prémiové sportovní kanály plné atraktivního obsahu. Věřím, že to fanoušci ocení,“ doplňuje Daniel Grunt, generální ředitel TV Nova.



Kde budou dostupné stanice Nova Sport 5 a Nova Sport 6

Stanici Nova Sport 5 nabídnou svým zákazníkům distributoři O2 Czech Republic a Skylink, Stanice Nova Sport 6 bude k dispozici v nabídce O2 Czech Republic. S dalšími distributory nyní probíhají jednání. Dochází také k úpravě barevnosti log Nova Sport.

Nova Sport bude mít 6 stanic

Nova Sport je sportovní televizní značka, která v tuzemsku úspěšně vysílá už od roku 2008. V září 2015 začala vysílat stanice Nova Sport 2. V létě roku 2021 se počet sportovních stanic Skupiny Nova zdvojnásobil, když odstartovalo vysílání Nova Sport 3 a 4. Mezi nejprestižnější sportovní soutěže, které diváci mohou na Nova Sport sledovat, patří Liga mistrů UEFA, NHL, NBA, Bundesliga a další.

redakce





Reklama




Vybrané články