Quantcast

Skylink zatím nepočítá se zařazením české verze MTV

| Martin Vyleťal | tisk

Satelitní platforma Skylink v současnosti nepočítá se zařazením programu MTV do své nabídky. Česká verze hudební televize MTV odstartuje 29. listopadu 2009 a na českém a slovenském trhu nahradí stávající televizi MTV Europe.

"Nepředpokládám, že k datu spuštění MTV Czech tento program zařadíme do naší nabídky," uvedl na dotaz webu parabola.cz k přidání programu českého MTV na karty Skylink Jaromír Glisník ze společnosti TradeTec.

České MTV zatím tedy bude dostupné v nabídce konkurenční platformy CS Link . Ta již oznámila přidání tohoto programu do nabídky ve středu 23. října 2009 při tiskové konferenci. MTV pro Českou republiku a Slovensko se bude vysílat na satelitu Astra 1G (23,5°E), na kmitočtu 12,070 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S. Signál bude kódován systémem CryptoWorks.

Zatím není jasné, zda české MTV bude součástí nabídky dalších satelitních platforem - Digi TV a UPC Direct. Ty v současnosti šíří MTV Europe a po startu lokální verze MTV bude evropská mutace z obou zemí stažena.





Reklama




Vybrané články