Quantcast

Eviso má nového šéfa - Ladislava Řeháčka

| redakce | tisk

Ve společnosti Eviso došlo začátkem tohoto týdne k významné změně na pozici ředitele. Eviso Czech republic a Eviso SK se stará o marketing pro satelitní platformy CS Link a Skylink.

Hlavní změna je na pozici šéfa. Daniel Klička, dnes již bývalý ředitel Evisa, se rozhodl společnost koncem minulého měsíce opustit.

"Daniel Klička se k 31. 3. 2012 rozhodl ukončit své působení ve společnosti Eviso a vydal se získávat nové životní a pracovní zkušenosti," řekla webu parabola.cz Lucie Gleichová, marketing manager společnosti Eviso.

Eviso má od tohoto pondělí nového šéfa. "Na místo ředitele a jednatele Eviso Czech Republic s.r.o. i Eviso SK, s.r.o. následně nastoupil pan Ladislav Řeháček," dodala.

Vedle pana Kličky ve společnosti Eviso skončilo i několik dalších lidí. "Ano, i několik dalších kolegů z týmu podpory prodeje k 30.4. ukončí svou spolupráci s Evisem," uvedla bez bližších detailů webu parabola.cz Lucie Gleichová.

"Jedná se o logickou reakci na synergie v obsluze zákazníků obou platforem, s čímž samozřejmě souvisí optimalizace organizační struktury a částečná změna v personálním obsazení jednotlivých pozic. Nicméně tato interní optimalizace se v žádném případě negativně nedotkne zákazníků, ani obchodních partnerů," ujišťuje.





Reklama




Vybrané články