Quantcast

MTV Live HD na TP Sky Deutschland, konec v Canal Digitaal

| redakce | tiskobrázek k článku: MTV Live HD na TP Sky Deutschland, konec v Canal Digitaal

Operátor německé placené televize Sky Deutschland otevřel novou kapacitu na satelitu Astra (19,2°E) pro stanice ve vysokém rozlišení (HDTV). Jako první se na nové kapacitě objevila mezinárodní hudební stanice MTV Live HD.

Důvodem zařazení MTV Live HD na kapacitu Sky Deutschland je skutečnost, že od 8.1.2014 je tato platforma jedinou na pozici 19,2°E, která jej má ve své nabídce. K 7.1.2014 skončila MTV Live HD v sítích Canal Digitaal a TV Vlaanderen lucemburského provozovatele M7 Group. Stejná skupina vlastní také službu Skylink, která již MTV Live HD nenabízí od léta loňského roku.

Na 19,2°E byl program MTV Live HD donedávna i v nabídce Canal+ (dříve Digital+; Španělsko) a CanalSat (Francie). I tito provozovatelé placené televize se rozhodli neposkytovat tento program svým abonentům.

MTV Live HD je hudební televize vysílající 24 hodiny denně koncertní vystoupení, videoklipy a hudební dokumenty. Pořady se vysílají v HD rozlišení.

nové technické parametry - MTV Live HD (pouze pro Sky Deutschland):

• Astra (19,2°E), freq. 11,553 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Videoguard + Nagravision

Vedle platforem na Astře byl program MTV Live HD dříve vyřazen i z nabídky severské pay-tv platformy Canal Digital (satelity Thor).





Reklama




Vybrané články