Quantcast

Sport1 HD zatím nebude na Skylinku a freeSATu

| redakce | tisk

Sportovní kanál Sport1 společnosti AMC Networks startuje ve vysokém rozlišení (HDTV). Jak se ale ukazuje, řada satelitních DTH platforem tento program zatím neplánuje zařadit do své programové nabídky.

Skylink podle dřívějšího vyjádření se pro Sport1 HD zatím nerozhodl a podle aktuální informace zatím ani konkurenční platforma freeSAT, lucemburské mediální skupiny UPC DTH, s novým sportovním HD kanálem podle všeho zatím nepočítá. Dnes informovala, že diváci se mohou těšit na přenosy z F1 na Sport1 a Sport2 v SD a Sport2 HD ve vysokém rozlišení. Žádná zmínka o Sport1 HD.

Společnost AMC Networks získala exkluzivní tříletou smlouvu na vysílání přenosů ze závodů formule 1 (F1) v České republice a na Slovensku. Samotné závody poběží na Sport2 a Sport2 HD, ostatní přenosy budou k vidění na Sport1 a Sport1 HD.

Přenosy F1 na kanálech Sport1 a Sport2 budou provázet profesionální komentátoři - Tomáš Richtr v češtině a Štefan Eisele ve slovenštině. Přímo ve studiu budou závody komentovat a analyzovat automobiloví závodníci Jan Charouz a Štefan Rosina, žhavé novinky z většiny závodů poskytnout reportéři přímo z okruhů a vše doplní pohledy do zákulisí, zajímavosti z motoristického světa a další.





Reklama




Vybrané články