Quantcast

Kanály Filmbox v nabídce Bulsatcom v Bulharsku

| redakce | tiskobrázek k článku: Kanály Filmbox v nabídce Bulsatcom v Bulharsku

Bulsatcom, největší operátor v Bulharsku nedávno spustil nabídku filmových a tématických pay-tv programů od SPI International/Filmbox prostřednictvím své DTH platformy Bulsatcom na satelitu Hellas Sat 2 (39°E) a IPTV platformě.

Filmbox Extra, vlajková loď SPI, je filmový kanál, který je nyní nabízen na DTH platformě Bulsatcom. Dalších 11 kanálů SPI/Filmbox jsou představeny na Fusion TV, nové bulharské IPTV službě.

Abonenti Fusion TV mohou nyní sledovat programy Filmbox Extra HD, Filmbox Plus HD a Filmbox Arthouse. Tyto tři filmové kanály přinášejí řadu hollywoodských blockbusterů, evropských filmů, populárních televizních seriálů a také nezávislou produkci a klasiku světové kinematografie. Další tématické programy spuštěné na Fusion TV, včetně Fightbox HD, Fast&FunBox HD jsou věnované adrenalinovým sportů, Docubox HD představuje úžasné dokumenty o přírodě a lidské civilizaci, Fashionbox HD vysílá klipy ze světa módy, 360tunebox je nezávislý hudební kanál a Madscreenbox je unikátní herní kanál. Nabídku doplňují erotické programy Erox HD a Eroxxx HD.

Kanály pod značkou Filmbox jsou distribuované Filmbox International Ltd. a stoprocentně vlastněné dceřinou společností Kino Polska TV S.A., jejímž většinovým majitelem je SPI International BV.





Reklama




Vybrané články