Quantcast

Svět Jullian od 31. ledna každou neděli ve 20 hodin

| redakce | tisk

Televize E! vítá své fanoušky v novém roce opravdovou peckou - Svět Jillian - reality show o populární americké fitness cvičitelce Jillian Michaelsové, podle které cvičí nejedna česká žena.

Jillian Michaelsová - drsná, neúprosná, motivující americká fitness cvičitelka, jež proslula svým krátkým, intenzivním cvičením, které přináší ohromné výsledky. Nahlédněte do světa Jillian a objevte, co stojí za její super úspěšnou fitness kariérou. Jak se díky tvrdé disciplíně dopracovala k pevné, svalnaté postavě, zároveň se mnoho naučila, získala řadu hodnotných certifikátů, a nyní, díky své píli a vypracovanosti, zachraňuje svým cvičebním programem ženy na celém světě. Dodává sebevědomí, vůli, rady, recepty, cviky a triky, kdy během 30 dnů dokáže Vaše tělo změnit k lepšímu, snížit váhu o slušných pár kil a ubrat několik nadbytečných centimetrů.

Svět Jullian od 31. ledna každou neděli ve 20 hodin
▲ Svět Jullian od 31. ledna každou neděli ve 20 hodin

Sledujte, jak Jillian balancuje všechny aspekty svého podnikání - osobní trénink, fitness turné, psaní knih, přípravu dvd s cvičebním programem, budování své značky a svůj osobní život. Zjistěte, jak se připravuje na každé vystoupení, jaké jsou její podmínky, rituály, jak řeší nervozitu i jak se vyrovnává se steskem po rodině během svých turné.

Jillian účinkovala v několika úspěšných televizních show (The Biggest Looser a Loosing it with Jillian), její cvičební programy jsou k dispozici na Youtube či iTunes.

zdroj: E!





Reklama




Vybrané články