Quantcast

Mňam TV chystá vysílání v HD rozlišení

| redakce | tiskobrázek k článku: Mňam TV chystá vysílání v HD rozlišení

Český gastronomický kanál Mňam TV začne v nadcházejících měsících vyrábět a vysílat pořady ve vysokém rozlišení (HDTV). Díky tomu si budou moci diváci pořady vychutnat v technicky dokonalejším přenosu.

Mňam TV se původně zaměřovala na gastronomické a lifestylové pořady. Od března letošního roku se provozovatel zaměřuje jen na kulinářské pořady vlastní tvorby. Ve stejné době byl spuštěn i webový portál imnam.cz zaměřený na recepty kuchařů Mňam TV, rozhovory, recenze restaurací, testy kuchyňských spotřebičů či potravin.

Mňam TV patří do rodiny tématických programů společnosti S&P Broadcasting. Firma ještě provozuje zvířecí kanál Mňau TV. A do budoucna chystá spuštění dalších tématických stanic jako je zpravodajská z24, stanici pro kutily Kutil TV, o zdraví a životním stylu Mudr TV a reklamní kanál Trhák TV.

Stanice Mňam TV a Mňau TV jsou šířeny u vybraných kabelových a satelitních operátorů. Test chystané stanice z24 je možné naladit na klasickou pozemní anténu (DVB-T) v rámci RS4 (Regionální síť 4) u společnosti Prague Digital TV.





Reklama




Vybrané články