Quantcast

VTi s aktualizací 13.0.7 a opravou funkce FastScan

| redakce | tisk

Na světě je nová verze populárního image VTi pro oblíbené linuxové multimediální přijímače VU+. Nová verze především opravuje některé zásadní chyby v systému. Jedna z posledních aktualizací opravila problém s funkcí FastScan, která se využívá u nás pro operátora satelitní platformy Skylink.

V tomto týdnu vyšly další aktualizace VTi. Od 7.3.2018 je k dispozici fix, který řeší poměrně žádanou funkci FastScan. Od této aktualizace je FastScan opět funkční. O den později vyšla oprava pro progressbar během aktualizace software a ukládání epg.dat. Dále přináší podporu videa 2160 v kodeku VP9, který je vyvíjen firmou Google.

Dnes vyšla aktualizace VTI 13.0.7, který umožňuje zobrazovat ikony v EPG u filmů. Dále opravuje chyby - fix řeší příjem programů s dynamickou PMT při využívání funkce FastChannelChange. Update také řeší problém s havárií systému v některých dialozích (například Nastavení pozicionéru). Chyba se objevila již koncem loňského roku po vydání update systému pro podporu režimu multistream (přijímač Vu+ Zero 4K). Další fix opravuje havárii v Časovači záznamů.

Aktualizaci lze provést jednoduše přes menu přijímače. Zkušenější mohou nainstalovat nový image VTi 13.0.7, který již zahrnuje všechny opravy a novinky.

Před updatem systému se vřele doporučuje provést zálohu stávajícího image, díky které je možné uvést přijímač do původního stavu.





Reklama




Vybrané články