Quantcast

freeSAT nabídne HBO3 na tři dny zdarma

| redakce | tisk

Všichni zákazníci televizního operátora freeSAT si nyní budou moci vychutnat nabídku programu HBO3, a to bez ohledu na typ předplaceného balíčku. Nabídka platí již od soboty 21. dubna 2018 a potrvá do pondělí 23. dubna 2018.

Během těchto tří dnů se tak diváci mohou ponořit například do temné atmosféry sci-fi westernu Westworld nebo si vychutnat spousty dalších filmů a seriálů.

Seriál Westworld, inspirovaný kultovním filmem od Michaela Crichtona z roku 1973, přenese diváky do futuristického zábavního parku obývaného roboty. Temná odysea o umělé inteligenci a vývoji hříchu nabere zcela nový směr po tom, co se několik robotických obyvatel parku odchýlí od předepsaného vzorce chování. Zatímco původně byli naprogramovaní tak, aby splnili návštěvníkům všechna jejich přání, nyní mění jejich svět na nebezpečné místo.

freeSAT nabídne HBO3 na tři dny zdarma
▲ freeSAT nabídne HBO3 na tři dny zdarma

Všichni zákazníci televizního operátora freeSAT si mohou osvěžit paměť s první sérií tohoto seriálu, která se bude vysílat celou sobotní noc od 19:50 hod. První epizodu Westworld 2 pak diváci mohou zhlédnout v pondělí večer od 21:00 hod.

Kromě tohoto ambiciózního a důmyslného díla se diváci mohou těšit také na první epizodu dramatického seriálu Sedmilhářky (Big Little Lies), který se bude vysílat v neděli odpoledne.

Barry, temný komediální seriál z produkce HBO v sobě mísí komediální prvky s násilím: vypráví o deprimovaném nájemném vrahovi, který se pokouší začít nový život, odstěhuje se do Los Angeles a zcela propadne herectví. První epizodu mohou diváci naladit v neděli večer.

Zákazníci s přijímači freeSAT s automatickým laděním naleznou HBO3 na pozici 102. Po ukončení této nabídky mohou získat přístup ke všem skvělým filmům a seriálům na všech HBO programech předplacením balíčku HBO Max Pak.

zdroj: UPC DTH





Reklama




Vybrané články