Quantcast

SR: Dva zápasy z Ligy mistrů budou na bezplatné stanici

| redakce | tisk

Přímé přenosy z lukrativní fotbalové soutěže Liga mistrů UEFA se na Slovensku s novou sezónou přestěhují z kanálů Digi Sport na nové exkluzivní sportovní stanice Orange Sport konkurenčního operátora Orange.

Kompletní pokrytí Ligy mistrů poskytne na Slovensku pouze Orange. Diváci jiných operátorů budou mít možnost sledovat jen dva zápasy, které bude muset Orange poskytnout do tzv. volné distribuce. Píše o tom portál Živé.sk.

Smlouva na vysílací práva uvádí, že finále Ligy mistrů UEFA a finále mezi vítězem Ligy mistrů a Evropské ligy v srpnu bude dostupné pro všechny. Zatím není jasné, zda tyto dva přenosy poskytne veřejnoprávní RTVS nebo některá z komerčních televizních skupin Markíza či JOJ.

Program Orange Sport HD startuje 15.8.2018. Doplňkové programy Orange Sport 2, Orange Sport 3 a Orange Sport 4 budou fungovat jen v době přenosů Ligy mistrů.

Orange Sport naladí diváci v televizní nabídce Orange přes optické sítě. V srpnu také v satelitní službě OrangeSat SK, která již testuje na satelitu Eutelsat 16A (16°E).





Reklama




Vybrané články