Quantcast

Televize Seznam zařazuje filmy a seriály

| redakce | tisk

Televize Seznam rozšiřuje svoje programové schéma a již tento pátek začne vysílat filmy, které budou pravidelně na týdenní bázi přinášet nezávislé a artové filmy a seriály.

Televize Seznam přichází nově také s filmovými pátky, které startují už 12. října ve 20:30 hodin snímkem Tajnosti od Alice Nellis. Vysílat je bude každý týden a do konce roku nabídne například filmy Philomena, Dům z písku a mlhy, Mary a Max, Za zavřenými dveřmi, Příběh mého syna a další. Snímky pořídila Televize Seznam od renomované společnosti AQS.

Televize Seznam chce svým divákům nabídnout díla, která budou nejen zábavná, ale taková, která je přimějí přemýšlet, inspirují je či je obohatí o zajímavé lidské příběhy. Zároveň jim nabízíme i vlastní originální obsah z dílny Stream.cz, a to v říjnu od pátku do neděle vždy od 20:30 hodin. V pátek se mohou diváci těšit na Kadeřnictví, v sobotu na Hasičárnu Telecí a v neděli na nový seriál Přijela Pouť,“ dodává Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a TV.

Celoplošná Televize Seznam zároveň rozšiřuje svůj technický dosah. Nově je možné stanici sledovat online na webu www.televizeseznam.cz. Lidé tak mohou sledovat aktuální televizní vysílání živě i zpětně, a to díky sedmidennímu archivu.

Online vysílání Televize Seznam vnímáme jako další distribuční kanál, skrze který chceme našim divákům doručit náš obsah. Ve chvíli, kdy nebudou mít přístup k televizní obrazovce, budou se moci dívat online na svých zařízeních od počítače až po mobilní telefon,“ říká Jan Průša, manažer produktového týmu Zprávy / Televize.





Reklama




Vybrané články