Quantcast

HD Austria se rozšířila o 4 nové programy

| redakce | tisk

Zákazníci rakouské hybridní platformy HD Austria mohou sledovat 4 nové programy. Operátor služby, společnost M7 Group, rozšířil svoji programovou nabídku o stanice BonGusto, Heimatkanal, Playboy TV a Romance TV.

Programy BonGusto, Heimatkanal, Playboy TV a Romance TV jsou v platformě HD Austria součástí balíčku Kombi. Klienti mohou nové programy sledovat na satelitním přijímači MZ-101 nebo satelitním PVR přístroji MP-201, či aplikaci HD Austria NOW na Smart TV, smartphonech, tabletech a laptopech nebo přes webový přehrávač přes internet.

Pro sledování nových stanic není nutné provádět žádné vyhledávání - seznam programů HD Austria je automaticky aktualizován.

HD Austria se rozšířila o 4 nové programy
▲ HD Austria se rozšířila o 4 nové programy

BonGusto je jedinou televizní stanicí v německy hovořících zemích, která svým divákům přináší 24 hodiny denně národní, mezinárodní a vlastní formáty na téma vaření, zábavy a životního stylu.

Heimatkanal vysílá klasické i moderní německé filmy, oblíbené akční a rodinné seriály a populární divadelní představení.

Playboy TV Europe je erotický program pojmenovaný podle stejnojmenného časopisu a vysílá reality show, filmy, seriály a klipy.

Romance TV přináší romantické a rodinné seriály a filmy. Nechybí oceňované národní a mezinárodní seriály a filmy od romantických komedií, biografií, dramat a významných historických filmů.





Reklama




Vybrané články