Quantcast

UPC CZ zařazuje nové HD programy a rozšiřuje videotéku MyPrime

| redakce | tisk

Zákazníci společnosti UPC Česká republika se mohou těšit na nové programy v nabídce digitální televize. Programová nabídka UPC se dnešním dnem rozšíří hned o pět nových stanic v HD kvalitě. Jedná se o trojici dokumentárních stanic Viasat History HD, Viasat Nature HD a Viasat Explorer HD, dále hudební stanici Óčko Black HD a také hudební kanál C Music HD.

Kompletní nabídka digitální televize od UPC po tomto navýšení dosáhne 165 stanic, ze kterých je už 90 k dispozici v HD kvalitě. UPC v těchto dnech přidává i nové filmy a seriály do neomezené video knihovny MyPrime, která nabízí více než 2 000 titulů. Mezi novinkami jsou také nové díly populárních seriálů Monk či Policajtka Barbie, nebo 10 nových filmů, vedle jiných Borg & McEnroe, film o tenisových legendách, Doktor Martin: Záhada v Beskydech, Po strništi bos, Tři bratři, Obecná škola, Akumulátor 1 a další.

Společnost UPC zařazením nových programů pokračuje v neustálém zkvalitňování a rozšiřování programové nabídky, ve snaze vycházet vstříc požadavkům svých zákazníků. Po přidání těchto nových stanic si zákazníci mohou vybrat z více než 160 programů, ze kterých je až 90 ve vysokém rozlišení. Samozřejmě, bohatý přehled programů mohou zákazníci sledovat nejen na TV obrazovkách, ale i na všech připojených zařízeních. I tímto naplňujeme naši nabídku Happy Home®, která poskytuje zábavu všem členům domácnosti na všech připojených zařízeních,“ uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC v České a Slovenské republice.

Všechny tři HD stanice z rodiny Viasat nahradily svou dosavadní verzi ve standardní digitální (SD) kvalitě. Zároveň nově vysílají 24 hodin denně a diváci je najdou v nabídce balíčků Koktejl a Komplet. Hudební stanice Óčko Black HD se stává součástí balíčku Klasik, a vysílání C Music HD diváci najdou v nabídce balíčku Music a balíčku Komfort.

zdroj: UPC





Reklama




Vybrané články