Quantcast

Eutelsat si vybral poskytovatele pozemní infrastruktury pro KONNECT

| redakce | tisk

Francouzský satelitní operátor Eutelsat si vybral dodavatele pozemní infrastruktury pro budoucí satelit KONNECT a souvisejících širokopásmových služeb. Společnost General Dynamics SATCOM Technologies byla zvolena k poskytování a vývoji sedmi antén.

Firma Hughes Network Systems (HUGHES) bude poskytovat systém pozemní sítě JUPITER.

S kapacitou 75 Gbsps bude satelit KONNECT novou generací multi svazkové družice, která bude vynesena na konci tohoto roku. Plně elektrický satelit bude uveden do komerčního provozu během roku 2020 a poskytne širokopásmový internet v celé západní Evropě a Africe.

Řešení společnosti General Dynamics SATCOM Technologis poskytne sedm devítimetrových antén na podporu výměny provozu mezi satelitem a jeho pozemním síťovým systémem, což zajistí nejlepší výkon ve své třídě a rychlost nasazení cenově výhodného řešení.

Dlouhodobý partner společnosti Eutelsat, společnost Hughes, světový lídr v oblasti družicových širokopásmových sítí a služeb, poskytne platformu Jupiter pro pozemní síť KONNECT, včetně zařízení a nové generace uživatelských terminálů, což se skládá ze 75 cm antény, vysílací/přijímací jednotky a modemu.





Reklama




Vybrané články