Quantcast

Sport na RTVS bude patřit i atletice a cyklistice

| redakce | tisk

S nástupem podzimního programového schématu RTVS přicházejí k televizním divákům fotbalové a hokejové přenosy. RTVS vysílá zápasy z Fotbalové Fortuna ligy ale i hokejové Tipsport ligy.

Fotbaloví fanoušci se mohou těšit také na závěrečné souboje slovenských reprezentantů o postup na Euro 2020 a také na všechny zbývající zápasy fotbalové 21čky.

RTVS odvysílá i zápasy bratislavského Slovanu v Evropské fotbalové lize UEFA. První zápas se odehraje již ve čtvrtek 19. září 2019, kdy se tým střetne s výběrem istanbulského Besiktasu.

Dnes 18.9.2019 startuje 63. ročník cyklistického maratonu Okolo Slovensko. Z nejvýznamnějších cyklistických závodů na Slovensku odvysílá RTVS přímé přenosy z časovky v Bardějově a též ze závěrečné etapy v sobotu z Hlohovce do Senice. Ve čtvrtek a v pátek přinese RTVS 15ti minutý sestřih na Dvojce.

Významné místo na obrazovce RTVS bude mít i atletika. Přinese přenosy z Mistrovství světa v atletice 2019 z katarského města Doha. Sportovní událostí podzimní sezóny bude i přímý přenosy z košického Maratónu míru. Ten se vrací na obrazovky Jednotky a RTVS ho odvysílá 6.10.2019.





Reklama




Vybrané články