Quantcast

M7 Group zachová kanály MTV v platformě Diveo

| redakce | tiskobrázek k článku: M7 Group zachová kanály MTV v platformě Diveo

Německá hybridní televizní platforma Diveo, kterou provozuje lucemburská mediální skupina M7 Group, bude programy skupiny MTV poskytovat svým zákazníkům i po plánovaném ukončení satelitní distribuce těchto stanic.

K 30. září 2019 ukončí společnost Viacom International Media Networks (VIMN) distribuci stanic MTV Rocks, MTV Dance a MTV Hits na satelitním systému Astra na pozici 19,2°E. S koncem distribuce programů TV skončí i placený balíček MTV Unlimited.

Operátor platformy Diveo se rozhodl všechny tři uvedené programy MTV divákům zachovat. Změní se jen forma poskytování programů. Stanice se přesunou ze satelitní do internetové distribuce. Spolu s programy MTV Music 24, VH1 Europe a VH1 Classic budou nadále dostupné zákazníků s balíčky "Entdecker" (Objevitel) a "Vielfalt" (Rozmanitost).

Od 30.9.2019 budou všechny televizní kanály Viacomu v Německu exkluzivně dostupné v platformě Diveo.

Televizní služba Diveo nabízí nejvíce hudebních programů ze všech operátorů na trhu. V nabídce jsou programy různých hudebních žánrů - od současných hitů přes indie až po dance. Vedle zmíněných stanic jsou i Mezzo HD, Deluxe Music HD, Gute Laune TV a Rck TV. Celkem je v nabídce Diveo 14 hudebních stanic.





Reklama




Vybrané články