Quantcast

Cena pro Primu za podporu HbbTV služeb

| redakce | tisk

Asociace HbbTV, globální iniciativa zaměřená na poskytování otevřených standardů pro poskytování pokročilých interaktivních televizních služeb prostřednictvím vysílání a širokopásmových sítí pro připojené televizory a set top boxy, vyhlásila vítěze HbbTV Awards 2019. Nejlepší služby související s HbbTV.

Dvě ceny si odnesla společnost FTV Prima, s.r.o., provozovatel české televizní skupiny Prima.

Prima získala cenu v kategorii Nejlepší marketing nebo propagace služby založené na HbbTV. Cena je udělena za zvyšování povědomí o HbbTV na českém trhu.

Druhou cenu si Prima odnesla v kategorii Nejlepší využití HbbTV pro rozšířené televizní služby. Konkrétně za náhledy hlavních seriálů v HbbTV.

HbbTV Primy (foto: Prima)
▲ HbbTV Primy (foto: Prima)

V kategorii Nejlepší zážitek z HbbTV na více obrazovkách zvítězila společnost Bayerische Medien Technik GmbH za televizi pro všechny/televizi pro každého.

V kategorii Nejlepší nástroj pro vývoj nebo dodávku HbbTV vyhrála firma Nomor Research GmbH.

Společnost ENENSYS zvítězila v kategorii Nejlepší využití HbbTV pro reklamu a propagaci.

Jako Nejlepší využití HbbTV pro vyhledávání obsahu zvítězila platforma HD+ s integrací služby v televizních přijímačích.

V kategorii nejlepší využití HbbTV pro operátory aplikací vyhrála společnost Panasonic s HD+ HbbTV OpApp.

Asociace HbbTV v kategorii Nejlepší individuální příspěvek ocenila Chrise Poolea z BBC jako velkého zastánce vývoje a používání HbbTV ve Velké Británii.

Porota také ocenila společnost Bayerische Medien Technik GmbH v kategorii Nejlepší technologická inovace v HbbTV produktu nebo službě. V kategorii Nejvlivnější produkt nebo služba v HbbTV zvítězila německá platforma HD+.

Vítěze vybrala nezávislá porota odborníků z oboru. Do hodnocení bylo zařazeno 46 příspěvků ze 13 zemí. Ceny byly uděleny na prestižním ceremoniálu 21. listopadu 2019 v rámci 8. sympozia a cen HbbTV v Aténách, které pořádala Asociace HbbTV a řecká veřejnoprávní televizní a rozhlasová ERT.





Reklama




Vybrané články