Quantcast

Šlágr TV opět v pozemním vysílání. Tentokrát v muxu 24 a PS13

| redakce | tisk

Hudebně-teleshoppingová stanice Šlágr TV je opět dostupná na území České republiky na klasickou pozemní anténu. Novým domovem pro program Šlágr TV se staly vysílací sítě Digital Broadcasting a Progress Digital podnikatele Radima Pařízka.

Hlavní program Šlágr TV je nyní dostupný v nastupující druhé generaci pozemního vysílání (DVB-T2) v rámci finální sítě 24 (multiplex 24), přechodové sítě 13 (PS13) a také v rámci dosluhující regionální sítě 7 (RS7) v DVB-T.

Pro příjem programu Šlágr TV je nutné na televizoru nebo set top boxu provést nové vyhledávání. Objeví se nová programová pozice "Slagr TV | T2" (v DVB-T2), resp. "Slagr TV" (v DVB-T).

Logo Šlágr (foto: Facebook/Šlágr)
▲ Logo Šlágr (foto: Facebook/Šlágr)

V pozemním vysílání se aktuálně vysílá jen Šlágr TV. Druhý program, Šlágr 2, je aktuálně dostupný zdarma ve formě live streamu na stránkách provozovatele stanice, případně u operátorů placených televizních služeb (například na satelitu v rámci paketu Skylink).

Připomeňme, že Šlágr TV 2 zmizel z pozemních multiplexů společnosti České Radiokomunikace dne 20.8.2020. O týden později byl odpojen i hlavní program - Šlágr TV.

Šlágr TV a Šlágr 2 jsou projekty vydavatelství Česká Muzika. Stanice vedle rozhovorů se zajímavými lidmi vysílá především hudbu jako jsou lidovky, dechovky, harmoniky, trampské a osvědčené šlágry spolu s přímým prodejem CD a DVD nosičů.

Prostřednictvím společnosti Československá Muzika chce Karel Peterka spustit nový placený satelitní kanál Šlágr Premium. Na tento program již provozovatel získal patřičnou vysílací licenci u slovenského regulátora médií RVR (Rada pro vysílání a retransmisi).





Reklama




Vybrané články