Quantcast

Nový seriál Jsme jací jsme od 15. září na HBO a HBO GO

| redakce | tisk

Držitel nominace na Oscara Luca Guadagnino (Dej mi své jméno, Suspiria aj.) poprvé vstupuje na pole televizní tvorby, kam vnáší svůj jedinečný kinematografický styl prostřednictvím osmidílného seriálu Jsme jací jsme, uvedeném exkluzivně na HBO.

Příběh dvou dětí, žijících na americké vojenské základně v Itálii, se zabývá přátelstvím, prvními láskami, identitou a všemi chaotickými radostmi a strastmi, které dospívání nabízí. Příběh, který by se mohl stát kdekoli na světě, se v tomto případě odehrává na malém kousku Ameriky v Itálii.

Seriál Jsme jací jsme bude exkluzivně uveden 15. září na HBO a HBO GO.

Luca Guadagnino je režisér, scénárista a producent známý svým vizuálně strhujícím stylem a sugestivními psychologickými portréty. Jeho filmy „Mé jméno je Láska“ a „Oslněni sluncem“ obdržely nominace na Oscara, Zlatý glóbus i BAFTA a na Oscara a BAFTA nominovaný snímek „Dej mi své jméno“ se stal komerčním hitem a jeho poslední film “Suspiria“ se stal kultem.

V seriálu JSME JACÍ JSME hrají: Chloë Sevigny, Jack Dylan Grazer, Alice Braga, Jordan Kristine Seamón, Spence Moore II, Kid Cudi, Faith Alabi, Francesca Scorsese, Ben Taylor, Corey Knight, Tom Mercier a Sebastiano Pigazzi.

Jsme jací jsme (foto: HBO)
▲ Jsme jací jsme (foto: HBO)

Jack Dylan Grazer hraje stydlivého čtrnáctiletého introverta Frasera, který se z New Yorku přestěhuje na vojenskou základnu ve Venetu se svými matkami - Sarah (Chloë Sevigny) a Maggie (Alice Braga), které jsou obě členkami americké armády. Tom Mercier (Jonathan) hraje asistenta Sarah. Jordan Kristine Seamón hraje přidrzlou a sebevědomou Caitlin, která na základně se svou rodinou žije již několik let a mluví italsky.

Ve srovnání se starším bratrem Dannym (Spence Moore II) má Caitlin mnohem bližší vztah s otcem Richardem (Kid Cudi), zatímco s matkou Jenny (Faith Alabi) nemluví.

Caitlin je vůdcem party, do níž patří i Britney (Francesca Scorsese), extrovertní, vtipná, sexuálně nevázaná dívka, veselý a stále dobře naložený dvacetiletý voják Craig (Corey Knight), Sam (Ben Taylor), Caitlinin majetnický přítel, Craigův mladší bratr Enrico (Sebastiano Pigazzi), osmnáctiletý teenager z Veneta, který má slabost pro Britney, a Italka Valentina (Beatrice Barichella).

Koprodukce HBO-Sky, kreativní producent, scénárista a producent: Luca Guadagnino, producenti: Lorenzo Mieli za The Apartment a Mario Gianani za Wildside, které patří do skupiny Fremantle, Small Forward, Elena Recchia, Nick Hall, Sean Conway a Francesco Melzi d'Eril, scénář: Paolo Giordano a Francesca Manieri spolu s Guadagninem, mezinárodní distributor je společnost Fremantle.

zdroj: HBO





Reklama




Vybrané články